Tihtikogetud probleem, mitte ainult siin foorumis. Internet toob küll inimesed foorumis kokku, aga reaalset kokkusaamist on juba oluliselt raskem korraldada.
Taavi wrote:Kahjuks on see suvi läinud nii, et kokku pole saanud. Sai küll kõvasti jahutud, kuid tulemus oli ikka nii nagu alatgi - tulutu. Loodame parema tuleviku peale.
Taavi wrote:Kahjuks on see suvi läinud nii, et kokku pole saanud. Sai küll kõvasti jahutud, kuid tulemus oli ikka nii nagu alatgi - tulutu. Loodame parema tuleviku peale.
ühesõnaga see suvi ei tule midagi jah?
Nojah, suvi juba varsti läbi ju. Eks järgmisel suvel peaks rohkem aktiivseid kasutajaid kah olema ja see lahendaks ka rahamured jne.
Ma olen sellest t6tt6elda p2ris mitu korda m6elnud. M6te on minu arvates isegi p2ris hea ja ise tuleksin ka kindlasti, kuid mina arvan, et siis v6iks otsida mingi sellise koha, kus saaks nt piljardit, v6rku vms ka m2ngida, sest j2rjest mitu tundi filme vaadata ma niiv2ga ei kannata (oleneb mis filmid muidugi^^). Augustikuus tuleb j2rsku see soojaperiood kh, mida juulikuus ei n2e kuskilt otsast tulevat-.-