Viimane vaadatud film! (mis puudub FV andmebaasist)
Moderator: Meeskond
- Ralf
- love <3
Viimane film oli meeldivaks üllatuseks osutunud "Hannibal Rising" ja täna kavatsen kindlasti "Mean Machine" vaadata.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Resident Evil. Ei olnud tol hetkel midagi paremat teha ja kuna see just algas neloneni pealt, siis vaatasin ära.
Filmi sisu oli enam-vähem, Jovovichi tegelaskuju Alice tundus suhteliselt hea.
Filmi sisu oli enam-vähem, Jovovichi tegelaskuju Alice tundus suhteliselt hea.
Last edited by Unistaja on 25. June 2008, 20:20, edited 1 time in total.
The night is darkest just before the dawn.
And I promise you, the dawn is coming.
And I promise you, the dawn is coming.
Ise vaatasin Jan Uuspõld läheb Tartusse, aga hea film oli, eestlased on jälle hea filmi teind.
Gunnery Sergeant Hartmann: "I'm Gunnery Sergeant Hartman, your senior drill instructor, from now on you will speak only when spoken to, and the first and the last word out of your filthy sewers will be "Sir". Do you maggots understand that?"
- lostinthemist
- Ristiisa

- lostinthemist
- Ristiisa

mitte päris viimane, aga kuna filmibaasist ei leidnud seda siis Hors de Prix ehk Hindamatu. Jookseb see sõpruse kinos ja on eelmise aasta prantsuse komöödia. Film viskas pilgu prantsuse rikkurite üle, kes elavad kallites kuurort hotellides ja kellel on piltilusad noored pruudid, kes otseloomulikult on raha peal väljas. Peaosas olid Audrey Tatou ja minu jaoks tundmatu näitleja Gad Elmaleh. Ma ei viitsi sisu siia ümber kirjutada, aga põhimõtteliselt oli see nende vaheline armulugu. Gad jättis väga hea esmamulje. Olles uje, tagasihoidlik ja veidi kohatu baarmen, aga Audrey Tatou.. Ta oli võrratult ilus. Teistes ta filmides ma teda ei vaadanud, kui ilusat naist, aga siin oli ta väga veetlev. Eriti oma õhtukleitides. Iseloomult oli ta muidugi vastuoluline, olles ülbe ja ennasttäis material girl.
Soovitan. Hea prantsuse romcom.
Soovitan. Hea prantsuse romcom.