V wrote:pean tõdema,et olen housega iseloomult väga sarnane.
Peab tunnistama, et sama siin. Olen vahel üsna jäme, külm ja taktitundetu (viimast kirjutas mu klassijuhataja kunagi ka teise klassi tunnistusele, nagu ma natuke aega tagasi vanades asjades sobrades avastasin). Inimeste sõimamine on vahel päris tore tegelt. Jama on see, et kipun õpetajatele tihti halvasti ütlema ja ma olen õpetajate seas ilmselt kooli halvima mainega inimene.
chello wrote:Kas keegi on juba kõik seasonid läbi ka vaatand? Sest viimane osa pani täitsa suure küsimärgi alla selle kas neljas season üldse tuleb :/
Ma olen viimase hooaja niivõrd-kuivõrd läbi vaadanud. 3. hooaja teise poole kindlasti. Viimane osa oli ikka... vägev. Loodan, et 4. hooaeg tuleb, aga eks see järgmise telehooaja alguses näha ole.
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA
chello wrote:Kas keegi on juba kõik seasonid läbi ka vaatand? Sest viimane osa pani täitsa suure küsimärgi alla selle kas neljas season üldse tuleb :/
Ma olen viimase hooaja niivõrd-kuivõrd läbi vaadanud. 3. hooaja teise poole kindlasti. Viimane osa oli ikka... vägev. Loodan, et 4. hooaeg tuleb, aga eks see järgmise telehooaja alguses näha ole.
Loodan ka, kuigi ma ei näe eriti moodust kuidas neid kõiki uuesti kokku saada. Aga jah, eks näis
Ma taipasin alles selle hooaja lõpus kui pagana hea see on !!! Ja nüüd kui viimane osa ära oli sain ma aru kui paljust ma olen ilma jäänd. Olen ikka täiesti meeleheitel. Kui keegi osakab aidata ja teab kuidas ja kust ma saax kõik osad, andke teada.
mann wrote:Ma taipasin alles selle hooaja lõpus kui pagana hea see on !!! Ja nüüd kui viimane osa ära oli sain ma aru kui paljust ma olen ilma jäänd. Olen ikka täiesti meeleheitel. Kui keegi osakab aidata ja teab kuidas ja kust ma saax kõik osad, andke teada.
Kaubamajas müüakse. .. ja kindlasti saab kuskilt alla laadida.
Neljas hooaeg on... rabav. Praegusel hetkel pole veel kolmanda hooajaga võrreldav, aga on peaaegu sama ootamatu ja vau-ma-ei-suuda-uskuda-et-ta-nii-tegi-momente täis. Vähemalt siiani.
SPOILER
Seitsmendaks episoodiks on tagasi tulnud Eric Foreman; ta vallandati, kuna rikkus reegleid (väga House'likult) ning ükski teine haigla ei soovinud teda palgata. Cameroni ja Chase'i on ka näha. Loodetavasti liituvad nad peagi dr. House'i meeskonnaga.
Mulle meeldisid eriti just viimased osad mida TV3 näitas. Külalis näitleja David Morse uurija Tritteri näol tõi palju lisa põnevust sellesse sarja. Uurija Tritter oli just selle pärast lahe, et ta sarnanes mõneti Housile ta oli sama moodi ülbe, üleolev teiste suhtes ja jonnakas (ei tahtnud ennem lõpetada kui House on vangis).
Üldiselt on Dr. House väga hea sari ja ma vaatan seda iga kord kui juhtun selle eetrisoleku ajal teleka lähedal olema.
[huddled in an air vent, John pulls out his lighter, flicks it on, and recalls his wife's invitation] "Come out to the coast, we'll get together, have a few laughs...”