Tegin juba juunis ettetellimuse 300 Special edition DVD'le. Esimest korda tellin filmipood.ee'st, et täitsa võimalik kui augustis dvd peaks ilmuma, siis midagi läheb tellimusega nihu. Mõndasid muusikaplaate olen u. nädala ette tellinud, aga kaks kuud on uus rekord.
ning viru keskuse 4. korruse raamatupoe filmiosakond ruulib täiega. Nii palju häid kvaliteet filme et ei viici järele mõeldagi, mis seal kõike oli. Õnneks kõik originaal keeles. Hinnad olid veits kirved. Isegi Bondi kohver oli.
Arvestades veel tõsiasja, et tegu ei ole kuskilt tänavalt korjatud piraattoorikuga, mis masstoodangusse lastud ja müüki paisatud (viitan kohalikele reliisidele).
Keegi oskab täpsemalt öelda, kui suur see filmiosakond seal raamatupoes on ja kus ta asub täpsemalt. Täna oli sulgemiseni 5min aega ja kiiruga viskasin pilgu peale, kuid midagi silma ei hakanud. Kas seal ülemisel korrusel, sinna ma ei jõudnud...
kbong wrote:Keegi oskab täpsemalt öelda, kui suur see filmiosakond seal raamatupoes on ja kus ta asub täpsemalt. Täna oli sulgemiseni 5min aega ja kiiruga viskasin pilgu peale, kuid midagi silma ei hakanud. Kas seal ülemisel korrusel, sinna ma ei jõudnud...
Filmid ja väliskirjandus peaks olema neljandal. Ise pole veel sinna jõudnud.
kbong wrote:Keegi oskab täpsemalt öelda, kui suur see filmiosakond seal raamatupoes on ja kus ta asub täpsemalt. Täna oli sulgemiseni 5min aega ja kiiruga viskasin pilgu peale, kuid midagi silma ei hakanud. Kas seal ülemisel korrusel, sinna ma ei jõudnud...
Filmid ja väliskirjandus peaks olema neljandal. Ise pole veel sinna jõudnud.
Homme tuleb siis peale tööd jooksuga ka sealt läbi hüpata...