Filmid, mida olete mitu korda näinud
Moderator: Meeskond
minu rekord on 'Sõrmuste Isand: Kuninga tagasitulek'. Seda olen vaatand kinost ühe korra, DVD pealt üheksa korda ja extended versiooni 4 korda. soovitan kõigile, kes pole extended versioone näinud, neid vaadata. mis siis, et kestavad pea-aegu 4 tundi, on need palju põnevamaks tehtud, head materjali on päris hullult juurde lisatud. eriti kolmandal osal, kus lahing oli palju pikemaks ning huvitavamaks tehtud ning üldse oli igasugust pudi-padi pea tund aega juurde lisatud
teistel osadel ka mingi poole tunni kanti.
- Reinuvader Rebane
- Bond, James Bond

Edward Scissorhands - ca 100 korda
Neverending Story - 30 korda
Naksitrallid ja Jälle Need Naksitrallid - a´40 korda (vähemalt)
Nukitsamees - sa issand...
Viimne Reliikvia - dah! kes kurat seda veel teab. pakuks 200. Noh, ja ehk paarkümmend otsa.
Fear and Loathing in Las Vegas - 17 korda
Porgandite Öö - 10 korda
Karoliine Hõbelõng - 20 korda
need mõned üksikud väljavõtted umbkaudselt.
Viimne Reliikvia - dah! kes kurat seda veel teab. pakuks 200. Noh, ja ehk paarkümmend otsa.
Porgandite Öö - 10 korda
Reinuvader Rebane wrote:Edward Scissorhands - ca 100 korda
Porgandite Öö - 10 korda
OMG!
And really bad eggs.. Drink up me hearties yo-ho!:) Savvy?
hmm jah.. kui mul endal ka oleks see film, siis ma vataks ka seda ~100 korda ja rohkemgi veel.. ja ma saan sellest täiesti aru.. niihea film lihtsalt...
aga minu filmide loetelu ei ole just kuigi pikk, mida ma oleks mitmeid kordi näinud...
suure mamma maja esimest osa, piraate, avastades eikunagimaad jpt... (nii 3-4 korda) ja siis veel need tüüpilised filmid mida telekst näeb alatihti..
aga jah tavaliselt ma vatan ikka 1-2 korda ühte filmi
aga minu filmide loetelu ei ole just kuigi pikk, mida ma oleks mitmeid kordi näinud...
suure mamma maja esimest osa, piraate, avastades eikunagimaad jpt... (nii 3-4 korda) ja siis veel need tüüpilised filmid mida telekst näeb alatihti..
aga jah tavaliselt ma vatan ikka 1-2 korda ühte filmi
M6nel on siin ikka p2ris k6vasti vaba aega
. Mul j2i see yhe-filmi-mitmekordselt-vaatamise periood sinna 9-13 aasta vahemikku. Ise leian, et pole vajadust niipalju vaadata yhte filmi, sest siis ei tundu see enam nii hea (no vb siis on vaja, kui on m2lu kehv^^). No m6nikord oleneb olukorrast ka, sest kui olen koos teatud inimestega teatud hetkel, l2hen ikka kindla peale v2lja ja otsin filmi, mida tean hea olevat. Aga jah, midagi sellist kyll ei ole, et yksinda vaataks pool p2eva mingit filmi over and over again...Eks ajapuudus m2ngib ka siinkohal t2htsat rolli.
Legalize IT!
Tegelt selles ei ole midagi imelikku. Sa vaatad rohkem draamasi (nagu olen aru saanud) ning neid tõesti ei ole just väga mõtekas uuesti vaadata (mitte et halb oleks, vastupidi, draamad jätavad õnnestumise korral väga suure jälje hinge), aga selliseid komöödiaid jms võib kindlasti uuesti vaadata. Ise vaatan kord kuus Eurotripi näiteks. 
There was a HOLE here. It's gone now.
- Reinuvader Rebane
- Bond, James Bond

kuule, juba sellest kuid Edward Käärkätt jõulude ajal vaadata koguneb mul 26 korda eksju. ja siis sõpradega vaatamine. ja kui ma kirjutasin esseed selle põhjal siis vaatasin järjepanu oma 15 korda üle ja lugesin samas internetist transkripti. ei ole siin midagi üleloomulikku. vaba aega ei ole mul absoluutselt....ma töötan kodus ja mõni film võib ju taustaks ka olla.
- Reinuvader Rebane
- Bond, James Bond