Kariibi mere piraatide soundtrack

Uued albumid, popimad bändid ja kõik taoline muusika kohta siia foorumisse.

Moderator: Meeskond

Post Reply
ellipsis
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Kariibi mere piraatide soundtrack

Post by ellipsis »

Kas keegi hea inimene oskab mulle öelda kas Kariibi mere piraadid:maailma lõpus soundtrack on Eestis müügil???? Ja kui on siis kus???
Aitäh! :))
kigents
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by kigents »

kas see on üldse olemas kuskil müügil w?
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Re: Kariibi mere piraatide soundtrack

Post by Soprano »

ellipsis wrote:Kas keegi hea inimene oskab mulle öelda kas Kariibi mere piraadid:maailma lõpus soundtrack on Eestis müügil???? Ja kui on siis kus???
Aitäh! :))

Ikka võin öelda:
http://www.lasering.ee/index.php?make=i ... e_id=18603
Reinuvader Rebane
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by Reinuvader Rebane »

julmalt ikka ekspluateeritakse seda piraatide teemamuusikat. Kanal 2 üksi on kasutanud vähemalt 4 saate reklaamis ja tv3 vist oli kes kasutas muusikaauhindades ja missivõistluse taustal.

eks mujal ka aga meil on ikka täielik hullus.
Peata Ratsanik
Ristiisa
Ristiisa

Post by Peata Ratsanik »

julmalt ikka ekspluateeritakse seda piraatide teemamuusikat

Seda ja "Reekviem unistusele" muusikat on ka väga-väga palju kasutatud.
matjusm
Batman alustab
Batman alustab

Post by matjusm »

Kuigi "Requiem for a Dream"i on küll väga üle kasutatud, eksivad tihti inimesed nende lugude indeintifitseerimisel sest see on üks vähestest tollelaadsetest lugudest mida tuntakse.

Kuigi ma just väga palju telekat ei vaata (eelistan DVDsid) siis vähemalt nii palju kui mina olen kuulnud TV3e ning Kanal 2e reklaamide taustamuusikat, siis Piraatide soundtrackilt küll seal eriti midagi pole. See muusikas seal ning üldse suur osa muusikast televisioonis, filmides arvutimängudes ja tollelaadsetes kohtades on kokku litsenseeritud production music kogumikest ehk siis firmadelt, kes spetsialiseeruvad tollelaadsele muusikale.
TV3e ning Kanal 2e promodes olen kuulnud väga palju Immediate Music-u (tantsusaate reklaamis vist) ja Media Ventures-i (näiteks "Paanikatoa" reklaamis) töid, lisaks veel X-Ray Dog-i (Viasati reklaamid ning mitte ainult üks vaid väga mitmed) ning 615 Music (Heroes´i reklaam- loo nimi on "Goth" mida kasutati ka Die Hard 4-a treileris. See lugu, mida kasutatakse nendes Tele2-e klippides on näiteks "Victory Quest" firmalt Media Ventures ning heliloojaks John Powell kes tegi näiteks Bourne-i filmide soundtrackid.
Tean seda kõike kuna kogun sellelaadset muusikat ja telekat vaadates kohtab mind pidevalt äratundmisrõõm.
_eesti999_
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by _eesti999_ »

Palju Soundtrack'e on ka Tartu Kaubamaja muusikapoes müügil. Ehk leidub ka seal midagi.
Post Reply