Niivõrd-kuivõrd. North star maksab kindlasti vähem, kui kaamera ja rekvisiidid jms. Kokkuvõttes on need tegevused suht võrdsed. Üks raiskab aega, teine raiskab tervist.
Mõttetu ju niisama amatöörfilmide tegijate kallal nokkida, pigem rohkem konstruktiivset kriitikat või näidata ette, kui ise tõesti paremini oskad. Kõik peavad ju kuskilt alustama...
Ralf wrote:Sa siis lootsid, et kõik hakkavad ülistama ja räägivad, kui ägedate filmidega tegu on?
ei ma ei lootnud seda aga lihtsalt kui mõni vend ütleb et teid on vanaema õpetanud filmima et siis nagu tehku paremini ja ärgu mölisegu minu filmide kallal:D
S88ru wrote:nii et kui ma teeks paremini siis oleks see "mölisemine" õigustatud jah
Mis on eestlaselt viga, et ta peab üldse kogu aeg igal pool mölisema. Oli küll raske põli, hoiti meid ikke all ja ei lastud rääkida aga kas nüüd peab siis ennast välja elama ? Kui teed parema, siis ütlema, et tubli. Ja kui teed halvema, siis ei ütle midagi. Eks see sõltub kõik inimestest. Aga mingi viisakus võiks ikkagi jääda.
Oi, mind ajab alati nii närvi selline jutt. Selleks, et midagi maha teha või kritiseerida EI pea tegema paremini! Sa ei pea olema jalgpallitreener, et mingit meeskonda maha teha. Sa ei pea olema lavastaja, et mingit filmi maha teha. Jne, jne. Kokkuvõttes sa ei pea olema mingi ala meister, et midagi kritiseerida.
Et millest ma aru ei saa on see et miks teha asju nn poolkõvaga. Et veidi võiks vaeva näha, et natukene monteerida ja natuke eeltööd teha, tulemus jääb parem, kohe märgatavalt
Ma arvan, et kui sa nii kõva mees oled eks anna teistele nõu kuidas filmida, ega foorum ei vaja su lolle kommentaare. Foorumid on selleks loodud, et inimesed saaksid arutleda, nõu anda ja kogemusi vahetada.
kigents wrote:Mul s6pradega sai valmis kodukas http://www.zone.ee/SaekojaProductions vaadake kudas tundub? Seal saab ka osasid filme vaadata mis me teinud oleme.
See kujundus ei lähe kohe üldse
Last edited by SpanG on 10. July 2007, 18:17, edited 1 time in total.
kigents wrote:Mul s6pradega sai valmis kodukas http://www.zone.ee/SaekojaProductions vaadake kudas tundub? Seal saab ka osasid filme vaadata mis me teinud oleme.
See kujundus ei lähe kohe ültse;-)
Ei saa öelda, et sinu keeleoskus ka väga hästi läheb
Sain aru et olete päris palju neid filme juba teinud, aga miks te edasi ei liigu? Uuele tasemele nö. Ma ei saanud antud filmi sisust kahjuks aru. Monteerimisel polnud viga. Aga jah, sisu oli puudulik.