Videokogu

Siia kõik muud jutud, mis mujale ei sobi. Lubatud on rääkida kõigest.

Moderator: Meeskond

Ralf
love <3

Post by Ralf »

See on nii naljakas, kuidas kõik seda "Léoni" ostavad, sest sel puudub originaalheli, on prantsuse dublaažiga ju. :D
hau
Ristiisa
Ristiisa

Post by hau »

irw jah, naljakas on veel see, et kui ma seda ostsin täna ja ladusin selle selveris letile siis järjekorras oodates lugesin audio infot ja jäin mõtlema, et kas Leon oli tõesti prantsuse keeles..
25 eeki pole ka väga suur raha
eerik
Ristiisa
Ristiisa

Post by eerik »

Tegelikult ma ei näe mõtet nende odavate paarikümne krooniste plaatide ostmisel, kui on olemas ka veidi kallim kuid korralik reliis.

Eesti filmidega on see jama, et kui tahad DVD-d osta siis suure tõenäosusega pead ostma mingi odava jura (või isegi kalli kuid viletsa), sest korraliku pole.
hau
Ristiisa
Ristiisa

Post by hau »

jep, nüüd on õppetunnid õpitud ja eestist enam dvdsi ei osta mitmetel põhjustel:
Kallid
Osadel vales keeles audio
Eestivenekeelsed kaaned
Enamus on lisadeta versioonid

(võibolla mõne ikka ostan)
hau
Ristiisa
Ristiisa

Post by hau »

opsti, ja juba sokutasin odava lost in translationi selveris emal toidukoorma vahele. vähemalt keel ja sub on õige
Nowitzki
Ristiisa
Ristiisa

Post by Nowitzki »

lisandus siis kolmapäeval veel 3 filmi:

"Die Hard"
"Die Hard 2"
"Courage Under Fire"
Ralf
love <3

Post by Ralf »

hau wrote:jep, nüüd on õppetunnid õpitud ja eestist enam dvdsi ei osta mitmetel põhjustel:
Kallid
Osadel vales keeles audio
Eestivenekeelsed kaaned
Enamus on lisadeta versioonid

(võibolla mõne ikka ostan)

Olen nõus, DVDperfektsionistil võib Eestis pakutava valikuga kuri karjas olla. Minu enda primaarsemaks nõudmiseks on see, et pealkiri oleks originaalkeeles (uute filmide DVDd just seepärast jäävadki ostmata, et kiputakse eestikeelsed tiitlid nii küljele kui ka esikaanele toppima), tagakaanel oleva sisututvustuse olek läti/leedu või muus keeles mind näiteks ei häiri. Kaubamaja filmipoes olevas "Kuni 59.-" korvis leidub häid pärleid, mis ostmist väärivad ja mille puhul ma vaatan mööda, kui sisututvustus on soome või muus keeles. Samas, olen leidnud Eestist ka häid ja korralikke DVDsid, eriti tasukski siinkohal mainida V&K Holdingut, kes hoolimata lisadekirjelduse juures hämamisest ja vahel esinevast venekeelsest plaaditekstist annavad välja korralikke DVDsid. Ja noh, üksikuid välismaiseid variante leidub ka, mis on kohe eriti head. :P
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Kõige nõmedamad asjad on need, kui karp on inglise keeles ja plaadi peal on venekeelne kiri. Vihkan seda.
ImageImageImage
eerik
Ristiisa
Ristiisa

Post by eerik »

V&K Holdingu, õigemini Forum Cinemas Home Entertainment-i DVD'de puhul häirib mind näiteks väga, et karbi kujunudsel on alati all nurgas see rõve tekst "Eesti keelsed subtiitrid vms.". Disainer tuleks neil kindlasti välja vahetada.
Ralf
love <3

Post by Ralf »

Forza wrote:Kõige nõmedamad asjad on need, kui karp on inglise keeles ja plaadi peal on venekeelne kiri. Vihkan seda.

Kui sind see häirib, siis vaata alati tagakülje alumist osa, kui seal on V&K Holdingu logo, siis harilikult nende omadel ongi plaadi peal olev pealkiri vene keeles. Mind õnneks eriti ei häiri.
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

No ega see kõige hullem ei ole. Nt. kui Waterworldi Eestis rohkem ei ole, siis ikka ostan ära, aga ei poolda lihtsalt seda venekeelset kirjutist...
ImageImageImage
eerik
Ristiisa
Ristiisa

Post by eerik »

Austraalia netipoes EzyDVD-s on praegu kena alla hindlus. Näiteks kahe plaadilise "Reservoir Dogs'i" saab kätte vähem kui saja krooniga + postikulu:
http://www.ezydvd.com.au/item.zml/222194
http://www.ezydvd.com.au/item.zml/785399

http://www.ezydvd.com.au/index.zml
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Soprano »

Moby - Go-the very best of Moby (2 DVD) omanik.
kigents
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by kigents »

+ Back to the Future I, II, III
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

Post by lostinthemist »

Lisandus "Tremors"i DVD, Collector's Edition. Väga uhke ostu üle. 8)
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Eelnevalt AvP_75, nüüd kasutajanimega lostinthemist.
Post Reply