ma olin siis yhe poisiga koos.//kaspar// kui käisime seda kinos vaatamas. siis oli nii et koguaeg vingusin-> see poiss on nioio kena, see poiss on nii kena. ta läks lõpuks nii vihaseks et jube:D noh sesmõttes et armukade oli mingi et tema kohta ytlesin midagi// eragonis selle poisi// Peanäitleja// ja tema kohta midagi:D
aga iseenesest oli suht mõistev film, mul oli kahju selle poisi isast:/
tõsiselt kahju, aga seda draakonit tahaks mina ka endale koju^^:)
Jana wrote:ma olin siis yhe poisiga koos.//kaspar// kui käisime seda kinos vaatamas. siis oli nii et koguaeg vingusin-> see poiss on nioio kena, see poiss on nii kena. ta läks lõpuks nii vihaseks et jube:D noh sesmõttes et armukade oli mingi et tema kohta ytlesin midagi// eragonis selle poisi// Peanäitleja// ja tema kohta midagi:D
aga iseenesest oli suht mõistev film, mul oli kahju selle poisi isast:/
tõsiselt kahju, aga seda draakonit tahaks mina ka endale koju^^:)
Nii suured erinevused raamatuga, liiga lühike, kopeerib liiga paljusid teisi filme, pole originaalne, peategelane oleks pidanud nunnu olemise asemel hästi näitlema jne. Lihtsalt ei läinud peale üldse. Ei mäleta, millal vaatamas käisin kinos seda, aga mäletan, et olin nördinud.
Triloogia 3 osa peaks raamatuna ilmuma 20 sept Lõpuks.
Film oli küll elu pask, stoori oli ikka väga poolik. Tüüpiline Hollywood - vana taimetark nõid oli filmis kujutatud noore poolpalja tšikina, masendav. Raamatut, mis on paksem kui näiteks Sõrmuste Vennaskond ei saa lavastada 100 minutiga.
3/10
So, where's the Cannes Film Festival being held this year?
Ütleks, et peategelane pole ''nunnu'' + liiga ebaoriginaalne.
Kuigi ma arvan, et mu õele meeldib lohe ja ta aegajalt seda DVD pealt hakkab vaatama küll. Üldiselt pole lõpuni veel vaadanud, aga hetkel tundub suhteliselt igav.
Ben Barnes oleks sinna palju paremini sobinud, ainult et ma pole kindel kas ta oleks raamatu ''normidele'' sobinud oma tumedate juustega, sest ma pole lugenud seda.
Päris vaatatav film ja üks normaalsemaid draakoni/lohe filme, ei teagi ühtegi mis oleks veel paremini tehtud kui see, teiste juures midagi häirib, kuid selle filmi juures mitte. Kuid sündmus oleks põnevam võinud olla.
Mu tädi ostab kogu aeg DVD'si ilma arvestusi lugemata või üldse sellest midagi teadmata. Nii sattus meiegi DVD riiulisse "Eragon". Ma teadsin, et sellest on raamat, aga ostma ei kippunud ja laenutada ei viitsinud. Algul kui polnud raamatut lugenud meeldis film väga .. Lahe oli, mõnus ajaviide minu jaoks. Lihtsalt kahju, et raamatust oli nii erinev sellepärast ei olnud edu ja teist osa ei tehtagi. Ise laenasin sõbra käest nädala aega tagasi Christopher Paolini "Vanem" ehk siis järg "Eragonile". Ei ole veel lugema hakkanud , aga loodan parimat, nagu esimeselt raamatultki.
Nõrk, nõrk ja nõrk, aga siis tuleb Carlyle, kes on kuidagi imelik, kuid lsamas ahe ning seejärel ilmub Irons, kelle lõpp ei kõlba mitte kuhugi. Loen kunagi raamatu läbi, sest film oli nagu LOTR-i ripoff ning tõukas oma õilsuse ja ettearvatavusega kaugele eemale.
Film oli täielikult pettumust valmistav. See võiks olla Suur. "Eragoni" võiks ümber teha, uued näitlejad ja ka tegevus, mis oleks raamatu järgi tehtud. Kõik raamatu järgi ja siis saaks teha filmile järjed. Praegusele filmile järge teha ei saaks, sest filmis ei ole üldse raamatute faktid korralikud. Nii raamatute kui filmide kuulsus tõuseks ja varsti võiks seda võrrelda "Sõrmuste isandaga".