Kuidas muuta foorum aktiivsemaks?

Küsimused, soovitused ja üldine jutt FILMIVEEB.EE kohta. NB! Muu jutt siia ei kuulu!

Moderator: Meeskond

Robert
Ristiisa
Ristiisa

Post by Robert »

Dreadlord wrote:????????????
ma ei saa aru mida te rääkite :shock: :shock:

Me räägime sellest, kuidas foorumit aktiivsemaks muuta..
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

võiks, et igaüks saab uusi filme ja näitlejaid+ seriaale lisada
ImageImageImage
xR
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by xR »

kkssuur wrote:võiks, et igaüks saab uusi filme ja näitlejaid+ seriaale lisada

Mitte mingil juhul, selleks on eraldi meeskond
Pooled ei oska õigekirjagi..
Daegwynn
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by Daegwynn »

Postitused võiks olla pikemad. Praegused on stiilis "see on hea film" ja "mulle täitsa meeldib". Ehk siis täiesti mittemidagiütlevad; võiks rohkem arutleda, kommenteerida - et kui on hea film, siis miks, mis meeldis, mis mitte. Et ikka midagi lugeda ka oleks. See pole msn, kus aitab ühest lausest korraga. Muidugi, düsgraafikuid on siin palju, kes vist ei oskagi midagi pikemalt öelda, aga ega proovimine midagi maksa.
*lihtsalt üks etteapanek*
Robert
Ristiisa
Ristiisa

Post by Robert »

Jah, eriti viimasel ajal on siia sattunud kirjaoskamatuid ja filmi kommentaaride alla postitusi a'la "aga ma ei ole sellest filmis kuulnudki".
d33m0n
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by d33m0n »

tegelikult, no fakk ma kirjutaks igast filmist pikemalt ja arutlevamalt, aga mälu kehv natz. Pole ju kodus internetti ja siis kui satun internetti siis on tykk aega möödas, lihtsalt mõtlen filmile natuke kas oli hea või mitte. Eriti jama on meenutada kui olen vaadanud mingi 3,4 filmi j2rjest. Muidu võiks jah rohkem arutleda, see oleks hea :idea: :arrow:
kui kokku saame, siis kirjutame
Daegwynn
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by Daegwynn »

Robert wrote:Jah, eriti viimasel ajal on siia sattunud kirjaoskamatuid ja filmi kommentaaride alla postitusi a'la "aga ma ei ole sellest filmis kuulnudki".

seda nimetatakse spämmimiseks. kurjad administraatorid nisukest asja ei luba.
mis mõte on üldse postitada, kui sa oskad ütelda vaid "ei tea" või "vahet pole"?
Madisp
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by Madisp »

Njah ise mõtlesin kaa üht asja! Paljud kohad saavad kindlasti populaarseks sellepärast, et seal on võistluseid kust loositakse auhindu välja! Näiteks ma toon näiteks mängukoobas! Nooh seal toimub vägapalju võistluseid mille auhinnaks on mingi 10-neid pop stardikaid või kõneaega, pop T-särke, pop rulasid ja igasugust muud stuffi!

Nooh siis siin võiks kaa teha mingeid võistluseid kust saab filmiveebist särke, näiteks zen kõnekaarte! Ja muid selliseid asju! :lol:
Enne mÃĩtle, siis Ãŧtle :D!
Peata Ratsanik
Ristiisa
Ristiisa

Post by Peata Ratsanik »

Kas selline lisamine ei oleks võimalik, et foorumi külastaja, kes on kirjutanud teatud arvu postitusi, panete te proovile. Ja oleks nii, et inimesed võiksid teha tutvustusi ja ka pilte võimaluse korral lisada, ainult, et need saadaksid nad teile nt. eraldi alafoorumisse. Teie, kes te olete juba tublit vaeva filmiveebiga näinud, paneksite need korda, lisaksite(kui tutvustus kõlbab) ja kui tutvustusi peaks liiga palju kogunema, te sulgete alafoorumi, kuni olete vanad lisanud ja alafoorumist kustutanud!
Sellega oleks ju asi ilmselt turvalisem!
Robert
Ristiisa
Ristiisa

Post by Robert »

Kusjuures hetkel on foorumis suht madalseis, kuid üldine külastusarv on võrreldes eelmise kuuga palju suurem.
Ralf
love <3

Post by Ralf »

Too Roberti idee luua iga filmi jaoks eraldi alafoorum, kuhu saab vastava teose kohta teemasid teha, oleks suurepärane - siiski peab selleks Filmiveebi aktiivne kasutajaskond suurenema.

Aga meeskonnaga liitumisest oleksin väga huvitatud (ehk siis saidi arendamisest osavõtmine pakuks suurt au). Pean end usaldusväärseks küll. :)
Priit
Ristiisa
Ristiisa

Post by Priit »

Fletchu wrote:Too Roberti idee luua iga filmi jaoks eraldi alafoorum, kuhu saab vastava teose kohta teemasid teha, oleks suurepärane - siiski peab selleks Filmiveebi aktiivne kasutajaskond suurenema.

Aga meeskonnaga liitumisest oleksin väga huvitatud (ehk siis saidi arendamisest osavõtmine pakuks suurt au). Pean end usaldusväärseks küll. :)

You have my support. :)
There was a HOLE here. It's gone now.
Weirdo
Ristiisa
Ristiisa

Post by Weirdo »

Kui igast filmist tehtaks alafoorum, kuhu saab eraldi teemasid teha, muutuks filmiveebi foorum hiiglaslikuks. Nii nagu mina aru saan.
Kuidas muuta aktiivsemaks, paremat ideed ei oskagi pakkuda. Jutukas? Aga tõenäoliselt oleks see vähekasutatav ja foorumile kasu sellest poleks. Lihtsalt rohkem kasutajaid oleks ehk vaja. Rohkem reklaami.
Kaido
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Kaido »

Minu arvamus on, et kui tõuseb lehe külastatavus, tõuseb ka foorumi. Seega: kuidas tõsta lehe külastatavust? uusi asju lehele ja reklaam on minu arvamus.. Aga kuhu ja kuidas reklaamida?
Weirdo
Ristiisa
Ristiisa

Post by Weirdo »

Aga kuhu ja kuidas reklaamida?

Näiteks rate`s :P Igasugustel erinevatel netilehekülgedel ja foorumites ma arvan.
Post Reply