Grindhouse
Moderator: Meeskond
- Ralf
- love <3
Grindhouse
Grindhouse
Grindhouse (2007)
Üks 2007. aasta oodatumaid filme, kus Quentin Tarantino ja Robert Rodriguez toovad tänapäeva seitsmekümnendate grindhouse-kinodes pakutud fiilingu. Vägivald ja seks, kaks täispikka filmi ühe hinna eest! Filmide vahepeale lisavad vürtsi libatrailerid nii Eli Rothilt ("Hostel"), Edgar Wrightilt ("Shaun of the Dead") kui ka Rob Zombielt ("Tuhande laiba maja").
Rodriguezi "Planet Terroris" tuleb asjaajamist sickodeks kutsutavate nakatunud zombilike inimestega. Tapjalik neiu Cherry, kelle ühe jala asemel on püss (Rose McGowan) ja tema partnerist võitluskunstimeister (Freddy Rodriguez) üritavad sickode osakaalu võimalikult palju vähendada.
Quentin Tarantino "Death Proof" räägib loo kaskadöör Mike'ist (Kurt Russell), kelle suurest näopealsest armist on vaid hirmsam tema auto, kuhu ta meelitab juhuslikke naisi, et nood seal tappa.
Loe täielikku tutvustust siit
Grindhouse (2007)
Üks 2007. aasta oodatumaid filme, kus Quentin Tarantino ja Robert Rodriguez toovad tänapäeva seitsmekümnendate grindhouse-kinodes pakutud fiilingu. Vägivald ja seks, kaks täispikka filmi ühe hinna eest! Filmide vahepeale lisavad vürtsi libatrailerid nii Eli Rothilt ("Hostel"), Edgar Wrightilt ("Shaun of the Dead") kui ka Rob Zombielt ("Tuhande laiba maja").
Rodriguezi "Planet Terroris" tuleb asjaajamist sickodeks kutsutavate nakatunud zombilike inimestega. Tapjalik neiu Cherry, kelle ühe jala asemel on püss (Rose McGowan) ja tema partnerist võitluskunstimeister (Freddy Rodriguez) üritavad sickode osakaalu võimalikult palju vähendada.
Quentin Tarantino "Death Proof" räägib loo kaskadöör Mike'ist (Kurt Russell), kelle suurest näopealsest armist on vaid hirmsam tema auto, kuhu ta meelitab juhuslikke naisi, et nood seal tappa.
Loe täielikku tutvustust siit
http://www.imdb.com/title/tt0462322/board/flat/62752014
Ma ka kahtlesin, kuid see on vägagi võimalik. Süüdistada tuleks seda stuudiobossi. Talle tuleks saata ävarduskiri, et kui ta seda ühe filmina ei näita, siis pannakse McDonaldsid kinni. Võib-olla siis võtab see paksmagu midagi ette. See rikub ju kogu filmi idee ära.
Ma ka kahtlesin, kuid see on vägagi võimalik. Süüdistada tuleks seda stuudiobossi. Talle tuleks saata ävarduskiri, et kui ta seda ühe filmina ei näita, siis pannakse McDonaldsid kinni. Võib-olla siis võtab see paksmagu midagi ette. See rikub ju kogu filmi idee ära.
Tegelikult vähemalt Eestis tuleb ikka ühe filmina. Kino levijuht ütles:
meie andmetel hakkab asi siinkandis 20. aprillist jooksma ikka ühes tükis, sest vastasel juhul kaotaks mõtte ka kogu selle cooli ühisprojekti nimi. olid ju nn. grindhouse-kinod 60ndatel ja 70ndatel kohtadeks, kus näidatid kuhjaga seksi, vägivalda ja horrorit sisaldavaid filme paarikaupa (double-features), sinna vahele lükkides samalaadse kraami trailereid (selleks siis antud juhul muuhulgas RR-i MACHETE Danny Trejoga ja QT SWEDISH COWGIRLS või mis iganes selle nimi on + muid libatrailereid, mille autoriks muuhulgas Eli "Hostel" Roth).
- Ralf
- love <3
Ma ise vaatan praegu Superkinod.ee'st, et nii "Deathi Proofi" kui ka "Planet Terrori" pikkuseks on pandud 2 tundi. Kas kuulujutt, et filmide tulemisel eraldi kinno antakse neile eraldi mõlemale pikkust lisamaterjali näol juurde, on õige? Sest kaks filmi koos + libatrailerite peaks ju kolm tundi olema... Ei saa ju kahe filmi peale kokku olla üle tunni aja lisamaterjali, või saab?
Ja mõlemad tulid K-14, õnneks.
Ja mõlemad tulid K-14, õnneks.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Vaatasin "Planet Terrori" ära ja peaks mainima,et tegu oli täiesti õnnestunud üllitisega.Gore'i oli piisavalt,näitlejad olid kõik väga head ja muusika oli samuti super.
Ootused olid vist isegi natukene kõrgemad.
Pole ennem Rose McGowani rollides midagi erilist näinud,aga selles filmis jäi ta väga hästi meelde.Samuti meeldisid väga Freddy Rodriguez,Mary Shelton,Naveen Andrews,Josh Brolin ja Quentin Tarantino,kes tõestas järjekordselt,et peale suurepäraste filmide lavastamise suudab ta ka väga hästi näidelda.
Ja Robert Rodriguez suudab peale väga heada filmide ka suurepärast muusikat kirjutada.
9,5/10
EDIT:
Nonii,"Death Proof" kah nüüd nähtud.Kuigi "Death Proof" oli võibolla sügavamõttelisem ja reaalsem,meeldis mulle Rodrgigueze vaatemänguline zombie-lugu natukene rohkem.
Natukene liiga palju kippus venima "Death Proof",kuigi dialoogid olid head,kippusid need vahepeal liiga üksluiseks muutuma.Näitlejad olid samuti suurepärased,eelkõige loomulikult Kurt Russel.
Mis aga oli Tarantino osa puhul suur pluss,oli lõpp.See umbes 15 minutiline lõpp oli suurepärane.
8,5/10
Ootused olid vist isegi natukene kõrgemad.
Pole ennem Rose McGowani rollides midagi erilist näinud,aga selles filmis jäi ta väga hästi meelde.Samuti meeldisid väga Freddy Rodriguez,Mary Shelton,Naveen Andrews,Josh Brolin ja Quentin Tarantino,kes tõestas järjekordselt,et peale suurepäraste filmide lavastamise suudab ta ka väga hästi näidelda.
Ja Robert Rodriguez suudab peale väga heada filmide ka suurepärast muusikat kirjutada.
9,5/10
EDIT:
Nonii,"Death Proof" kah nüüd nähtud.Kuigi "Death Proof" oli võibolla sügavamõttelisem ja reaalsem,meeldis mulle Rodrgigueze vaatemänguline zombie-lugu natukene rohkem.
Natukene liiga palju kippus venima "Death Proof",kuigi dialoogid olid head,kippusid need vahepeal liiga üksluiseks muutuma.Näitlejad olid samuti suurepärased,eelkõige loomulikult Kurt Russel.
Mis aga oli Tarantino osa puhul suur pluss,oli lõpp.See umbes 15 minutiline lõpp oli suurepärane.
8,5/10
- Ralf
- love <3
Peab ikka tõdema, et Tarantino ja Rodriguezi taotletud nägemust ehk kolmetunnist kino vaadata on ikka õige variant... olgugi, et eraldi kinodesse lastuna on mõlemad filmid pungil lisamaterjalist, aga koos trailerite ja kogu moosiga tuleb toit ikka mõnusalt kuum. "Planet Terror" oli mõnevõrra parem kui "Death Proof", sest ta oli tempokam, verisem, naljakam ja andekam. "Death Proofi" miinuseks oli just vähe verd-seksi ja liiga palju igavat mula, ehkki Tarantino taaskordselt näitab taset. "Grindhouse" ühishindeks annaks 8/10.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
"Death Proof"
That was one ugly lap dance... Aga muidu sai Vanessa Ferlito oma paari üleliigse kilo ja oppidest deformeerunud ninaga hästi hakkama ning ta meeldis mulle enim, being the only one with brains and all.
Kurt Russell oli otse loomulikult suurepärane, kohe näha, et oskab oma tööd.
Teist korda enam vaatama ei läheks, ma pole just eriline ajuvaba kino fänn.
That was one ugly lap dance... Aga muidu sai Vanessa Ferlito oma paari üleliigse kilo ja oppidest deformeerunud ninaga hästi hakkama ning ta meeldis mulle enim, being the only one with brains and all.
Kurt Russell oli otse loomulikult suurepärane, kohe näha, et oskab oma tööd.
Teist korda enam vaatama ei läheks, ma pole just eriline ajuvaba kino fänn.
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA
- Cagefactor
- Bond, James Bond

Sain ka vaadatud. Exploitation filmid on mu lemmikud ning ootasin seda filmi väga. Ei pidanud ka pettuma, kuigi see ei olnud päris see exploitation film, mis vanasti, küllap ka sellepärast, et see oli mainstream kinodele suunatud. Kuid kui aus olla, siis meeldis see mulle isegi rohkem , kui vanad exploitation filmid. Grindhouse tervikuna, kõik trailerid ja stuff jättis mulle väga hea mulje ning nüüd domineerib mu lemmikfilmide hulgas. 'Death Proofist' jäi nagu midagi puudu, kuid sellegipoolest meeldib see mulle natuke rohkem. Traileritest olid lemmikud 'Thanksgiving' oma šokeeriva ning naljaka sisu tõttu ('it's blood'
) ning Machete, see oli ikka puhas kuld.'Werewolf Women of the SSi' vaadates meenus mulle kohe 'Ilsa, She Wolf of the SS', mis on üks mu lemmikutest exploitation filmidest.
10/10
10/10