Maja järve ääres
Moderator: Meeskond
Maja järve ääres
Maja järve ääres
The Lake House
Kate Forster (Sandra Bullock) on üksildases maamajas elav arst, kes asub tööle Chicago suurde haiglasse. Majja asunud üürnikule jätab Kate kirja koos enda aadressiga, kuhu naise post suunata. Lisaks märgib ta kirjale juurde, et värvile tehtud käpajäljed olid maja välistrepil juba enne tema sinna kolimist. Uus üürnik Alex (Keanu Reeves) ei pööra sellele kirjale üldse tähelepanu, kui ühel päeval teeb juhuslikult sinna kanti sattunud koer maja välistrepile värvised käpajäljed.
Seepeale hakkab Alex aimama midagi kahtlast ning küsib Kate-lt pahaaimavalt tänast kuupäeva. Nii avastavadki nad, et Kate elab Alex-iga võrreldes kaks aastat tulevikus.
Täielikku tutvustust loe siit.
The Lake House
Kate Forster (Sandra Bullock) on üksildases maamajas elav arst, kes asub tööle Chicago suurde haiglasse. Majja asunud üürnikule jätab Kate kirja koos enda aadressiga, kuhu naise post suunata. Lisaks märgib ta kirjale juurde, et värvile tehtud käpajäljed olid maja välistrepil juba enne tema sinna kolimist. Uus üürnik Alex (Keanu Reeves) ei pööra sellele kirjale üldse tähelepanu, kui ühel päeval teeb juhuslikult sinna kanti sattunud koer maja välistrepile värvised käpajäljed.
Seepeale hakkab Alex aimama midagi kahtlast ning küsib Kate-lt pahaaimavalt tänast kuupäeva. Nii avastavadki nad, et Kate elab Alex-iga võrreldes kaks aastat tulevikus.
Täielikku tutvustust loe siit.
Uuuu.. just käisin vaatamas. Oh, wow see film täpselt vastavalt minu maitsele. Südamlikud ja romantilised linateosed lähevad mulle alati peale. Väga hea näitlejatöö ja süžee. Lähen ka teist korda vaatama.
10/10
Edit: Oo... kas on olemas midagi ilusamat kui see film?
10/10
Edit: Oo... kas on olemas midagi ilusamat kui see film?
Last edited by Wisegirl on 25. September 2007, 15:31, edited 1 time in total.
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA
-
janely2222
- Teadmata kadunud

Huvitav - miks on see nii, et iga kord, kui ma kinost välja tulen, tundub mulle, et just see äsjanähtud film oli parim seninähtutest selles žanris? Lihtsalt naljakas.
Aga jah, südantsoojendav linateos, meeldiv, rahulik, siiras. See järvemiljöö meeldis mulle väga. Kujutasin end isegi filmi jooksul elamas sellises paigas, sügisel värviliste vahtralehtede jms keskel. Okei, aitab, ei unista enam.
Aga jah, südantsoojendav linateos, meeldiv, rahulik, siiras. See järvemiljöö meeldis mulle väga. Kujutasin end isegi filmi jooksul elamas sellises paigas, sügisel värviliste vahtralehtede jms keskel. Okei, aitab, ei unista enam.
Väike väänik, anna asu!
Jack wrote:Huvitav - miks on see nii, et iga kord, kui ma kinost välja tulen, tundub mulle, et just see äsjanähtud film oli parim seninähtutest selles žanris?
Sa ei kujuta ette, kui tihti olen ma seda sama asja kogenud!
Ma olen ikka arvamusel olnud, et draamad on just need parimad, kuid sellist emotsionaalset naudingut ei saa mina kyll v2hemalt kuskilt mujalt, kui filmidest nagu see. Lihtsalt superrr! Keanu ja Sandra on siin filmis lihtsalt nii perfektsed. 9/10
To all romantics out there!
Legalize IT!
-
trintsu111
- Sõrmuste Isand

- LiveForThis
- Ristiisa

Re: Maja järve ääres
Mingil määral samas žanris olev 'Ajarändaja Naine' meeldis rohkem.
Bullock'i ja Reeves'i vahel polnud keemiat ja hence ka näitlemine kuidagi puine. Speed'is seda probleemi minu arust ei olnud..
Sannu oli nunnu nagu ikka. ^^
Ma ajasin paar korda Bullock'i tegelase ema ja ülemuse segamini.. Tho tean, et ülemus oli see naine 24'st..
6/10
Bullock'i ja Reeves'i vahel polnud keemiat ja hence ka näitlemine kuidagi puine. Speed'is seda probleemi minu arust ei olnud..
Sannu oli nunnu nagu ikka. ^^
Ma ajasin paar korda Bullock'i tegelase ema ja ülemuse segamini.. Tho tean, et ülemus oli see naine 24'st..
6/10
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker