Paradiis Havail (North Shore) - intriigide pesa on Grand Waimea hotell Havail, kuhu pagevad maailma eest peitu rikkad, võimsad, kuulsad ja ilusad. Sarmikas hotellimäned˛er Jason Matthews hoolitseb selle eest, et kõik külaliste soovid oleks täidetud. Kõik laabub hästi, kuni hotelli asub tööle tema endine tüdruksõber Nicole. Ja endiste armukeste suhted on ju teadagi keerukad... Päike, meri, palmid, kaunid päevitunud kehad ja põnevad inimsuhted TV3 suvesarjas `Paradiis Havail`.
Pixie wrote:Ma olen ka ühte osa vaadand. Suht norm sari. Parem,kui "Las Vegas".
Kas yhe osa j2rgi saab otsustada sarja kvaliteeti ja v6rrelda teistega?
Olen näind mitmeid "Las Vegas"-e episoode,see sari pole just mu lemmik old. "Paradiis Havail" nägin ühe korra ja jah,meeldis rohkem. Pole küll kursis kõigi tegelastega,kuid meeldis tegevustik ja miljöö. Mulle sellest piisab.
Keegi? Nagu müüks midagi- up! Seriaali kohta veel niipalju, et selle vaatamine on nagu seebikatega - esimest osa vaadates mõttetu, edasi läheb põnevamaks ;)
-sander- wrote:Eelmise pühapäeva lõpp oli karm. Järgmisel nädalavahetusel sarja pole kah.
Misasja..lõppes ära siis w?
Paraku küll jah. Laupäeval tuleb "Paradiis Havail" asemele "Haara mikker" ja pühapäeval "Kes tahab saada miljonäriks?". Ega neid Havai osasid tehtigi vist 21 kokku.
-sander- wrote:Eelmise pühapäeva lõpp oli karm. Järgmisel nädalavahetusel sarja pole kah.
Misasja..lõppes ära siis w?
Paraku küll jah. Laupäeval tuleb "Paradiis Havail" asemele "Haara mikker" ja pühapäeval "Kes tahab saada miljonäriks?". Ega neid Havai osasid tehtigi vist 21 kokku.
Damn..
And really bad eggs.. Drink up me hearties yo-ho!:) Savvy?