Väga hea film. Kui nad olid seal kinos, siis vähemalt mulle tundus silmnähtavalt, et noor "Ashton" oleks suutnud tampida tolle psühhi näo põrandasse. Palju vanem ja pikem tundus ju. Ma mõtlesin just seda kohta, kui poiss surus tüübi vastu seina ja ütles: "Ära seda mitte kunagi maini" vms. See-selleks, üldiselt oli väga huvitav see time-travelling ja kuna ma vaatasin theatrical versiooni, siis ilmselt võiks ka directors cuti ära vaadata.
Päris hea film ja kindlasti huvitav. Kuid uuesti ei vaataks, sest minu jaoks liiga depressing. Minulegi üllatus, et Kutcher sai oma rolliga nii hästi hakkama. Kogu aeg räägitakse, et hea film, aga natuke kahtlesin selles algul nagu ka Kutcher´i näitlemisoskuses. Aga asjata, nagu näha.
"Liblikaefektil" on ka teine osa, mis on küll mõttetu üritus, sest vaatasin trailerit ja film on sisuliselt sama.
Last edited by Weirdo on 20. November 2006, 17:05, edited 1 time in total.
Väga huvitava sisuga film.Mulle meeldis väga.Nagu paljud teisedki,kartsin ka mina,et Kutcher ei saa tõsise rolliga hakkama,aga see tuli tal suurepäraselt välja.Igatahes film oli suurepärane. 10/10
Ka minu üks lemmikutest. Lihtsalt väga põnev ja kaasahaarav film. Ma poleks arvanudki, et see tõesti nii hea on. Lihtsalt vapustav. See oli vist teine film Kutcheriga, mida ma nägin. Punk'd on ka hea , selline mõnus saade, kus saab tihti-peale nalja. Aga jah, Kutcher tegi hea rolli ja teised ka, kes seal mängisid. See film on nüüd mul Top 1. Fantastiline põnevik...
vb ühest vaatamis korrast jääb tõesti arusaamatuks, kui seda mitte tähelepanelikult jälgida, aga kui juba teist korda vaadates, siis on see... vääga super film. kõige rohkem meeldis mulle see, kuidas näitlejad olid oma rollidega väga perfektselt hakkama saanud, eriti Kutcher, filmi point ja tegevus olid ka tasemel. nagu keegi siin eelnevatest kommenteeriatest ütles, et see on mitu korda vaatamiseks liiga depressiivne... siis ma pean ka nõustuma.. suht pinge oli üleval ju kogu aeg... aga jap väga tase film oli