Peab nõustuma: sari ei ole väga naljakas, eriti kui ei juhtu sobivas tujus olema. Aga asi on osalistes - nad *on* meeldivad. Mitte mingi must perekond või klassitäis jänkidest noori (kellega end just lihtsalt ei samasta), vaid mõnusad (nagu eespool juba mainiti: kõik mõne lõbusa kiiksuga) ja sõbralikud semud. Ãks väga tõsine pluss on armulood mis sarjas ikka päris pikalt arenevad (kes poleks rõõmustanud kui Ross ja Rachel lõpuks kokku said või kui Monica Chandleri teki alt pea välja pistis ja "Ega ta mind näinud" vms küsis?). Ehk kokkuvõtlikult: üks parajalt kaasahaarav sari. 8/10
Praegu olen 4 hooaega ära vaadanud ja umbes 10 osa 5. hooajast. Edasi ei saa vaadata, sest Youtube'ist on maha võetud Keegi PALUN oleks nii tore ja oleks nõus mulle plaadile tõmbama (ise ei saa, arvuti on liiga halb) .
Ühe viimastest hooaegadest vaatasin kuskilt paar kuud tagasi ära + esimesi hooaegu telekast pooljuhuslikult nähtud. Mis siin ikka öelda, seriaal nagu seriaal ikka - on paremaid osasid, on halvemaid. Ei saa eitada, et nalja sai nii mõnigi kord.
Ma alguses ei pidanud sarja üldse naljakaks, kuid pikemat aega jälgides saab ka tegelastega omamoodi sõbraks ja lõpuks armub seriaali ikka ära, on ta siis naljakas või ei ole. Chandleri kommentaarid panevad siiski tihtilugu turtsuma.