Saag 3
Moderator: Meeskond
varusin täna endale muhedalt aega ja vaatasin SAW3-e ära. Ma ei ütleks, et ta midagi mega jubedat või väga head oli, kuid siiski nö "kriipi" kohtasi esines küll ja ka stoori oli talutav. Üldiselt umbes samaväärne 2. osaga, esimesele jääb alla. Minu arvates oleks võinud film selle osaga lahenduse saada, aga tundub et siiski mitte. Igaljuhul jään siis järgmist osa ootama.
No nii, film vaadatud. Nõus täiesti Fletchuga, et triloogia kubiseb sellistest elementidest, mida teistes õudusteostes eriti ei esine v.a. Hostel. Kuigi Hostelis oli idee päris tore kuid võikaid stseene vähe.
Saw III on kindlasti triloogias vähemalt samavääriline kui kaks esimest osa.
Paistab, et see film on nagu mõõdupuuks inimese rõvedustaluvust mõõtma. Võikaid kohti oli filmis palju, korra võttis minulgi ühe silma vibelema. Film oli üllatusi täis ning selles osas ei pidanud õnneks pettuma, et filmitegijatel ideed otsa oleks saanud või mingil muul moel järeleandmisi oleks tehtud.
Saw meeldibki mulle just eriti nende ehedate ja võikate valikute poolest, mida siis katsealused läbima peavad.
Saw III on kindlasti triloogias vähemalt samavääriline kui kaks esimest osa.
Paistab, et see film on nagu mõõdupuuks inimese rõvedustaluvust mõõtma. Võikaid kohti oli filmis palju, korra võttis minulgi ühe silma vibelema. Film oli üllatusi täis ning selles osas ei pidanud õnneks pettuma, et filmitegijatel ideed otsa oleks saanud või mingil muul moel järeleandmisi oleks tehtud.
Saw meeldibki mulle just eriti nende ehedate ja võikate valikute poolest, mida siis katsealused läbima peavad.
si vis pacem para bellum
Käisin ka Saag III vaatamas. Kursuseõega koos. Mulle õudukad ei istu.. Mõttetu verevalamine.
Huvitavaks läks asi alles lõpus, kui motiivid välja tulid ning asi psühholoogiliseks kiskus. See oli põnev.
Õudne polnud üldse, lihtsalt vastu hakkas. Kole oli.
Huvitavaks läks asi alles lõpus, kui motiivid välja tulid ning asi psühholoogiliseks kiskus. See oli põnev.
Õudne polnud üldse, lihtsalt vastu hakkas. Kole oli.
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA
Fletchu wrote:Publik kinos
No, kui ma vaatamas käisin, siis küll mitte mingit itsitamist vms polnud. Täielik vaikus, va mingid venelased üks rida minust üleval, kellele ma käratasin, et kurat olgu vait.
Aga üldiselt oli kindlasti parem, kui eelmine osa. Kõikidest osadest kindlasti verisem, aga see jala otsast peksmise stseen, mida Fletchu mainis ei olnud minu arust küll mitte midagi. Twist oli väga hea, aga kui juba kolmas, siis sa ootad seda ette ja polnud enam nii huvitav. Ei kujuta ette, mis järgmises filmis võib tulla...
8/10.
- lostinthemist
- Ristiisa

Kogu triloogia on nüüd vaadatud, lõpuks!
Meeldis üldiselt rohkem kui teine osa, kuid esimesele osale jääb ikkagi alla. Sündmuste käigud olid päris huvitavad, lõpus välja selginenud tõde oli samuti hea, kuid mitte niivõrd üllatav, võrreldes varasemate osadega. Lõksud olid päris huvitavad, kuid ei praktiliselt ei olnud ühtegi sellist, mida ma ei suutnud vaadata. Mõned tekitasid ainult veidike ebameeldiva tunde, näiteks kolju lõikamine ja veel paar kohta. Flashback'id meeldisid ning oli huvitav vaadata, kuidas sätiti varasemaid lõkse jne.
7/10
Spoilerid
Meeldis üldiselt rohkem kui teine osa, kuid esimesele osale jääb ikkagi alla. Sündmuste käigud olid päris huvitavad, lõpus välja selginenud tõde oli samuti hea, kuid mitte niivõrd üllatav, võrreldes varasemate osadega. Lõksud olid päris huvitavad, kuid ei praktiliselt ei olnud ühtegi sellist, mida ma ei suutnud vaadata. Mõned tekitasid ainult veidike ebameeldiva tunde, näiteks kolju lõikamine ja veel paar kohta. Flashback'id meeldisid ning oli huvitav vaadata, kuidas sätiti varasemaid lõkse jne.
7/10
Spoilerid
Kui nüüd võrrelda kogu triloogia lõkse, siis kõige ebameeldivam neist oli stseen esimeses filmis, kui Lawrence endal jala otsast saagis. Väga ebamugav oli vaadata. Võrreldes näiteks kolmanda osaga, nii hullu tunnet ei olnud..
Saw IV on minu meelest üpris halb idee. Üpris halvad olid ka II ja III for that matter
Saw 1 oli õnneks low-budget film ning just tänu sellele oli selles kõvasti vähem vere valamist ja palju rohkem psüholoogilist põnevust. Keegi ei osanud ette ka arvata, et filmi saadab selline edu, niiet kohe oli vaja kokku keerata järgmine. Saw 2 oli minu jaoks pettumus enamasti ühel põhjusel - sinna hakklihamasinasse oli pandud liiga palju inimesi, mis ei jätnud võimalust vaatajail ühtegi neist õieti tundma õppida. Oli ruumitäis üpris halvasti läbi mõeldud tegelasi, kes siis üks haaval lihtsalt ära nopiti. Väga sarnast teed pidi läks ka Saw III ning ma olen üpris kindel, et järgmine pole üldse erinev.