Laskumine
Moderator: Meeskond
Laskumine
Laskumine
The Descent
Grupp naisi otsustab minna ekspeditsioonile koopasse, mida nende arvates pole veel keegi avastanud. Nende ettevõtmine läheb aga väga viltu, kui toimub varing, mis jätab nad sinna koopasse lõksu. Naistel jääb üle ainult minna edasi üha sügavamale, leidmaks teist väljapääsu, kuid leiavad nad hoopis midagi palju verdtarretavat. Nad ei ole seal üksi. Algab verine võitlus elu ja surma peale…
Film sisaldab väga palju veristamist ja tapmist, nõrganärvilistele ja lastele seda ei soovitata. Briti filmifestivalidel sai teos väga hea vastuvõtu ja noppis endale mitmeidki auhindu.
Täielikku tutvustust loe siit.
The Descent
Grupp naisi otsustab minna ekspeditsioonile koopasse, mida nende arvates pole veel keegi avastanud. Nende ettevõtmine läheb aga väga viltu, kui toimub varing, mis jätab nad sinna koopasse lõksu. Naistel jääb üle ainult minna edasi üha sügavamale, leidmaks teist väljapääsu, kuid leiavad nad hoopis midagi palju verdtarretavat. Nad ei ole seal üksi. Algab verine võitlus elu ja surma peale…
Film sisaldab väga palju veristamist ja tapmist, nõrganärvilistele ja lastele seda ei soovitata. Briti filmifestivalidel sai teos väga hea vastuvõtu ja noppis endale mitmeidki auhindu.
Täielikku tutvustust loe siit.
-
Peata Ratsanik
- Ristiisa

Mulle see film väga meeldis, väga põnev ja huvitav ning näitlejad panevad ka endale kaasa elama. Film oli tõesti üpris verine ja juurde lisasid õudu nii katkematu pimedus kui ka klaustrofoobiline koopavangistuses kinni istumine. Ehmatuskohti oli küll vähe, kuid see, mis filmis õudust pakkus, oli sobivalt valitult tegevuspaik ja see kurjus, mis seal paiknes ning sellele paisati vastu käputäis kangeid naisi, kes pidid raskete olukordadega toime tulema.
Ja kui ma ei eksi, siis peale filmi alguses aset leidva haiglastseeni enam mehi ei näidatagi. Vägagi feministlik õudusfilm.
Soovitan vaadata!
8/10!
Ja kui ma ei eksi, siis peale filmi alguses aset leidva haiglastseeni enam mehi ei näidatagi. Vägagi feministlik õudusfilm.
Soovitan vaadata!
8/10!
Eelkõnelejaga üsan nõus. Asi ei kiskunud nüriks ja eriti meeldis mulle see lõpp, kus alguses tunduv lilleline kangelanna pääsemine ei osutugi nii lilleliseks... Hästi tehtud ja alguses vähe näitavad scary-kohad(lõpus enam mitte nii vähe
suutsid päris mõnusalt kõheda atmosfääri luua, mida pole enam ammu õudukate juures kohanud. 8/10
- Ralf
- love <3
Algus läks imalalt ja veidi igavalt, ehk peale esimest kokkupuudet nende kollidega läks asi vägagi põnevaks ja oli ka võpatamapanevaid kohti. Jäin filmiga väga rahule - isegi näitlejad suutsid hirmu üllatavalt hästi üles näidata, kihvt naistele pühendatud õudukas ja gore-aspektis on kiitust väärt küll.
8/10
8/10
Last edited by Ralf on 09. February 2010, 06:52, edited 2 times in total.
- lostinthemist
- Ristiisa

Mulle meeldis. Väga põnev oli, kordagi ei olnud tunnet, et nüüd keriks edasi. Lahe oli veel see, et film kehastas kõiki neid asju mida mina kardan.
Paaril korral hüppasin lausa tooli pealt ülesse! Ainult sellest ei saanud ma aru kas Sarah sai lõpus surma või ei saanud?
Soovitan vaadata! 10/10
Soovitan vaadata! 10/10
Last edited by Gamma14 on 12. December 2006, 15:28, edited 1 time in total.
Mulle samuti meeldis film. Kari naisi üksinda koobastes võitlemas. Need klaustrofoobiiised kohad olid tõesti hästi vaatajani toodud. Oli huvitav vaadata nende teekonda koopas, sest see nõuab tõesti 101% koostööd üksteise mõistmist ning grupi juhtimise olemasolu. Neil läkski sellepärast jamaks, et nende nö liider oli liiga enesekeskne ning tegi mõned kuid ülisuured vead sinna koopasse minnes.
Üksi olles tee mida tahad aga meeskonnaga koos olles ei saa niimoodi kunagi käituda!!!
Üksi olles tee mida tahad aga meeskonnaga koos olles ei saa niimoodi kunagi käituda!!!
si vis pacem para bellum
Keegi käis kuskil välja sellise teooria, et Sarah võttis ju mingeid tablette, seega ta vaimse tervisega polnud kõik korras ja ta tappis ise kõik oma sõbrad, aga minu arust on see jama, sest neid elukaid ei saanud ta ometi välja mõelda?
Segaseks võis ta ju minna, aga oma sõpru ta küll maha ei nottinud.
Segaseks võis ta ju minna, aga oma sõpru ta küll maha ei nottinud.
Super!
Siiamaani parim õudukas, mida näinud olen.
Küllaltki palju verd ja gore-i, ei ehmatanud kordagi, aga tekitas kõhedus ja vastikustunde, sest film oli väga verine, mis mulle muidugi meeldis
Lõpp oli samuti üllatav.
Kavatsen ka kunagi Dog Soldiers-i ära vaadata, kuna lavastaja on sama peaks ka Dog Soldiers hea olema!
10/10!
Küllaltki palju verd ja gore-i, ei ehmatanud kordagi, aga tekitas kõhedus ja vastikustunde, sest film oli väga verine, mis mulle muidugi meeldis
Lõpp oli samuti üllatav.
Kavatsen ka kunagi Dog Soldiers-i ära vaadata, kuna lavastaja on sama peaks ka Dog Soldiers hea olema!
10/10!
Olen suur filmihuviline!
Re: Super!
Kefkin wrote:Siiamaani parim õudukas, mida näinud olen.
Küllaltki palju verd ja gore-i, ei ehmatanud kordagi, aga tekitas kõhedus ja vastikustunde, sest film oli väga verine, mis mulle muidugi meeldis![]()
Lõpp oli samuti üllatav.
Kavatsen ka kunagi Dog Soldiers-i ära vaadata, kuna lavastaja on sama peaks ka Dog Soldiers hea olema!![]()
10/10!
Dog Soldiers on v hea film kusjuures soovitan