Kunagi sai ise ka tõesti mõnikord terve öö, ma mõtlen hommiku kella 8-ni välja, filme vaadatud, aga olen muutunud natuke rahulikumaks selles valdkonnas ja mõõdukamaks, ilmselt on õige sõna valivamaks, kuid pean end suureks filmiarmastajaks.
olenlahe wrote:Ma olen 12 korda Star Wars Episode 1'hte vaadanud, gtfo.
Nii palju, arvestades et tegu on seeria halvima osaga? Muidugi maitsed on erinevad.
"Attack of the Clones" on siiski kõige kehvem. "Phantom Menace" oli minu arvates päris asjalik... aga kord lapsena sai kinos vanaemaga vaatamas käidud ja tol ajal oli väga võimas värk, ehk on tegu lihtsalt hea mälestusega. ;)
olenlahe wrote:Ma olen 12 korda Star Wars Episode 1'hte vaadanud, gtfo.
Nii palju, arvestades et tegu on seeria halvima osaga? Muidugi maitsed on erinevad.
"Attack of the Clones" on siiski kõige kehvem. "Phantom Menace" oli minu arvates päris asjalik... aga kord lapsena sai kinos vanaemaga vaatamas käidud ja tol ajal oli väga võimas värk, ehk on tegu lihtsalt hea mälestusega. ;)
Lihtsalt Phantom Menace on kõige rohkem kriitikat saanud ning IMDB skoor ka üsna madal. Filmi pluss oli ainult viimane lahing. Aga see selleks.
Aga mina olen Euro-trash friik! Oman piisavalt suurt DVD ja filmi kollektsiooni Prantsuse,Itaalia,Saksa,Briti,Kreeka,Vene jpt. filmidest. Ja vahin neid ikka mitu korda.
Pole ka mingi friik p2ris, kuid filmid on ikka suhteliselt t2htsad minu jaoks. Need emotsioonid, mis kaasnevad hea filmiga on lihtsalt kirjeldamatud. Mulle meeldivad ka v2ga romantilised kom66diad ja -draamad^^.
Nii ja naa, kuid pigem ei. Filme meeldib vaadata ja huvi filminduse vastu on olemas, kuid filme valin ma hoolega. Enam ei mäletagi millal viimati kinos käisin, sama asi ka telekast filmivaatamisega - praegu piirdub asi ainult DVD vaatamisega. Ning see ka nii heal juhul kord või paar paari nädala sees, mis on täiesti piisav minu jaoks.
Filmidest ootan kõige enam emotsiooni. Film peab panema mind nutma, naerma, ning mõtlema. Film peab hinge minema.
Kuna mul tavaliselt aega nii palju saan 5-6 filmi nädalas vaadata, olen nii juba pool aastat teinud. Ma mudugi ei vali ka palju, ma vaatan kõikke, isegi kui juba ette teada, et film on halb. Sundisin ennast Night At The Museum'i vaatama, :/ Aga noh - eks halb kogemus ole ka kogemus