Nowitzki wrote:suht nõus sinuga ta välimus hakkab vastu aga ta on heades filmides mänginud
Puhtalt maitse küsimus jällegi. Mulle temas küll midagi vastu ei hakka ja üleüldse on Cage´il ühed kõige omapärasemad ja meeldejäävamad silmad näitlejate seast
sutsaki wrote:Mina näiteks ei salli silma otsaski David Carusot. Ta on mulle kohe nii vastu karva, et vastik hakkab kohe. Ta need jubedad repliigid ja kogu see olemus.
Muidu olen üsna tolerantne aga see mees...
tegelikult ma olen teda ainult CSI-des näinud kuigi ta on suht 40 kohas mänginud aga see prilli värk ja targutavad repliigid õudne lausa.
Ma just ei vihka näitlejaid aga ebasümpaatsed on:Leonardo DiCaprio,Tom Cruise,Chuck Norris,Steve Buscemi,Orlando Bloom ja ehk mõni veel aga hetkel ei tule meelde.
Heath Ledgeri ja Brad Pitti osas pole ma veel selgusele saanud mõlemad mehed oleks nagu ebasümpaatsed aga samas on nad mänginud v heades filmides ja super rollidega hakkama saanud
Mannavaht wrote:Ma ei tea kas Paris Hiltonit saab päris näitlejaks nimetada. Mängis ta ju selles Vahakujude Majas. Ma ei vihka teda, aga...ta lihtsalt ei meeldi mulle. Näitlejana igatahes mitte!
Ma ka pole rindadest huvitatud, lihtsalt Paris Hiltoni inetust (minu jaoks) ei saa rinnad ka korvata!
Rinnad pole kindlasti tähtsad! Olgu kasvõi A-cup, mul täiesti suva, peaasi et ta ilus on (ja see ei tähenda ka seda, et ta mingi modell peab olema...mulle lihtsusest piisab).
Pr0nile pole kunagi kätt ette pannud, kuid seda "One Night in Paris" ei suutnud mina küll lõpuni vaadata. Pole ka suurem asi Hilton-tsikkide austaja, minujaoks on siiamaani üks suuremaid müsteeriumeid, kuidas neid ilusaks peatakse.
Aga kui rääkida näitlejast, keda vihkan siis minu hääle saab kindlasti Dakota Fanning. ÕÕÕÕhhh, vastik väike näss!
Mulle ka eriti Tom Cruise ei meeldi. Tema filme ma vaatama ka eriti ei lähe... Kui filmi vaatama lähen, vaatan ikka ennem, kes seal mängivad... Mingite tundmatute nimedega filmi ma vaatama ei lähe, väljaarvatud õudusfilme...