Johnny Depp on täiesti kindlalt mu lemmik näitleja Ega enne ei meeldinud ta, kui nägin kariibi mere piraate, siis hakkasin ta teisi filme ka vaatama. Hästi isikupärased rollid on ka tal
Karruke wrote:Johnny Depp on täiesti kindlalt mu lemmik näitleja Ega enne ei meeldinud ta, kui nägin kariibi mere piraate, siis hakkasin ta teisi filme ka vaatama. Hästi isikupärased rollid on ka tal
mul täpselt sama moodi,depp oli ka piraatide viimases filmis väga super!
(The Nick of Time) http://www.youtube.com/watch?v=MRVP2LUA ... ed&search= God...ma leidsin juhuslikult selle video üles. Saatejuht vist jah natuke häiritud, kuidas Carrey sisse jalutab. Ma olen näinud paari intervjuud Jim Carreyga ja see mees on lihtsalt hüperaktiivne! Ja ma ikka pean ütlema seda...et I just love his eyes..(Johnny’s)
Mõni aeg tagasi oli seoses Deppiga uudis, et soovitakse teda peaossa plaanitavasse Freddie Mercury elul põhinevasse filmi. Tulemus oleks kindlasti vaatamisväärt.
Soprano wrote:Mõni aeg tagasi oli seoses Deppiga uudis, et soovitakse teda peaossa plaanitavasse Freddie Mercury elul põhinevasse filmi. Tulemus oleks kindlasti vaatamisväärt.
Oi ma loodan et ta selle rolli saab. Kuigi ma olen kuulnud et see Borat'i tegelane pidi ka mingi kanditaat olema.
And really bad eggs.. Drink up me hearties yo-ho!:) Savvy?
Ma tahaks nüüd kõigilt Depp fängöörlidelt küsida, et kas te olete üldse kõiki filme näinud, kus see mees osaleb? Natuke tobe oleks ju teda fännida vaid seepärast, et ta Jack Sparrow'd mängis. "Dead Man", "Ed Wood", "Fear and Loathing in Las Vegas" ja "Edward Scissorhands" on just need neli filmi, kus tema talent kõige enam silma paistab. Minu arust ta oma Sparrow-lapsjumala rolliga sõidab autoga müüri poole, aga ega ma ei saa talle süüks panna, et tänapäeval ei ole lihtsalt tõsiseid ja häid projekte, millest kinni haarata.