Ali G
Moderator: Meeskond
Ali G
Ali G
Ali G In Da House
Kui Ali G (Sacha Baron Cohen) kuuleb, et sulgemisele läheb kohalik noortekeskus ja enam ei saa lapsed õppida linnarajoonis ellu jääma, otsustab ta võidelda keskuse õiguste eest.
Aheldades end bussipeatuse ette, püksid alla lastud, ei jää ta märkamata kurikavalale kantslerile David Carltonile (Charles Dance), kes määrab ta parlamendisaadikuks. Ali G saab viimaks aru, et kantsleril on hoopis salakaval plaan kõrvaldada peaminister (Charles Gambon) ning teeb oma parima, et marihuaana, relvad, ja seks võidaksid Carltoni.
Ali G on täis seksistlikke nalju ja kilde marihuaana pihta...!
(Alla 14 aastastele keelatud / nõrganärvilistele ei soovita!)
Terviklikku tutvustust loe siit.
Ali G In Da House
Kui Ali G (Sacha Baron Cohen) kuuleb, et sulgemisele läheb kohalik noortekeskus ja enam ei saa lapsed õppida linnarajoonis ellu jääma, otsustab ta võidelda keskuse õiguste eest.
Aheldades end bussipeatuse ette, püksid alla lastud, ei jää ta märkamata kurikavalale kantslerile David Carltonile (Charles Dance), kes määrab ta parlamendisaadikuks. Ali G saab viimaks aru, et kantsleril on hoopis salakaval plaan kõrvaldada peaminister (Charles Gambon) ning teeb oma parima, et marihuaana, relvad, ja seks võidaksid Carltoni.
Ali G on täis seksistlikke nalju ja kilde marihuaana pihta...!
(Alla 14 aastastele keelatud / nõrganärvilistele ei soovita!)
Terviklikku tutvustust loe siit.
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
Ali G on minu jaoks ikka ylem6istuse humoorikas kuju (nagu ka Borat). Ta on lihtsalt nii retard, ja see teebki k6ik nii naljakaks. Ausalt 6eldes vb film ise polnud NII naljakas, kui klipid mida olen youtube'ist leidnud. Ja film on sada korda parem, when ur hiiiiiiiiiiigh! Aight, RESPECT and keep it real.
Legalize IT!
Kickflick wrote:Tõesta!
Ma natuke naersin ning olen näinud ka teisi inimesi naermas.
MOTT
LEVEL1 || super_efektiivne ||