Idiokraatia

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Ralf
love <3

Idiokraatia

Post by Ralf »

Idiokraatia
Idiocracy

Joe Bowers on tavaline ameeriklane, kelle intelligents ei ulatu kõrgemale tavainimese omast. Kui ta aga luhtaläinud sõjaväelise eksperimendi käigus külmutatakse, sulab ta üles alles 500 aastat hiljem. Kõige märgatavam muutus on kindlasti see, et inimeste intelligents on langenud nende kinganumbri tasemele. Joe suured teadmised ei jää märkamata ning ta pannakse tähtsale riigilisele ametikohale.

Täielikku tutvustust loe siit.
Mihkel
Ristiisa
Ristiisa

Post by Mihkel »

Kuigi inimesed olid märgatavalt lollimaks jäänud ei saanud ma aru kuidas nad siis ikkagi tehnikat edasi arendasid. Muidu olin filmiga rahul. Lõbus oli.
7/10
DjD
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by DjD »

väga lahe pealkiri pandud :D
ja vilm ise meeldis väga, eriti see idee ja mõte, mis tegelikult võib ka kunagi reaalsuseks osutuda. Muidugi oleks saanud filmi natukene paremini teha, teostada... sest sellise ideega annaks mängida veel kõvasti !
ja eelmisele vastuseks .. ega tehnoloogia ei arenenudki enam, ega siis areng kohe alla ei käinud see oli 500 aasta jooksul,,,yks hetk käis suurem klõps läbi ja siis ei osatud enam midagi edasi arendada ja lõpuks oligi varjant, kus inimesed ei osanud enam neid enda tehtud asju enam kasutada .. kui siis aint mingil teatud määral ja seda nii kaua kuni see ära löhuti.
Ralf
love <3

Post by Ralf »

DjD wrote:väga lahe pealkiri pandud :D

Jah, kuna film ei ole (IMO) veel DVD-le jõudnud ega ka kinost läbi kalpsanud, siis panin kõige iseenesestmõistetavama tõlke: kui democracy on demokraatia, siis idiocracy on idiokraatia. :)
hau
Ristiisa
Ristiisa

Post by hau »

Pealkiri ongi otsetõlkest, polnudki siia midagi välja mõelda.
Aga filmi kohta: ma olen Office Space suur fänn ja see on üks mu lemmik komöödiaid/kultusfilme. Aga Idiocracy kohe üldse ei istunud. Sisu ja point on täiesti aru saadav ja õige ja asjakohane, aga ei kaevanud eriti neid tegelasi ja nalju. Natuke liiga lollid naljad tundusid. Office Spaces oli kõik suurepärane(K), aga jah Judge'i follow-up'i eriti ei kaevanud.
Ralf
love <3

Post by Ralf »

"Office Space" on ka üks minu favoriitkomöödiaid ja "Beavis and Butt-Head" on ka tase, seetõttu ootasin isegi "Idiocracyst" mingit suuremat laughterfesti. Judge'ile omane tõetera oli taaskord sees (ma olen veendunud, et aastasadadega inimese intelligents langeb), aga komöödiat jäi väheks. Samas paar vägagi vaimukat kohta oli ("This one goes into your mouth... This one goes into your butt... No, wait...") ja Luke Wilson tegi laheda osatäitmise, aga ootasin enamat.

6/10
Sepateus
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Sepateus »

Vahel on päris hea vaadata filmi, mis on parajalt arulage ja ilma erilise sõnumita. Kui üritada leida sellest filmist mingit tõsisemat lugu, jäi mulle silma see tohutu prügiladu, mis ei olegi nii võõras meie jaoks.
Täitsa kinofilm oli. Igav ei olnud, täitsa lõbus teos.
si vis pacem para bellum
silx
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by silx »

Minuarust polnd sellel filmil midagi viga.Väga hästi oli näidatud ära inimeste väärtused tulevikus jne.Ei pidand pettuma.Luke Wilson tegi hea osatäitmise.

7,5/10
Are You Watching Closely?
SileemR
Batman alustab
Batman alustab

Post by SileemR »

Loodame, et nii jube tulevik ei ole.
6,7/10
h2ppyme
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by h2ppyme »

ei oma point sellel filmil oli, aga ei midagi rohkemat kui 5/10
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Rain »

Ega mulle ka eriti ei istunud see... Aga nalja sai küll mõnes kohas. :)
5/10
Kickflick
Ristiisa
Ristiisa

Post by Kickflick »

Selline heas mõttes ajuvaba film, naerda sai küll. Ja pani mõtlema isegi, 500 aasta pärast võib tõesti inimkonnaga niimoodi juhtuda. Aga midagi jäi puudu minu jaoks, kõik käis kuidagi liiga kiirelt ja lihtsalt. 7/10
_eesti999_
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by _eesti999_ »

Hindeks 7/10, sest vähemalt oli tegu tulevikufilmiga, kus puudusid kosmoselaevad, lendavad autod, jms, näiteks Wall-E (mis on isegi lähim tulevik, kui "Idiocracy).
Spoiler :
Sisu ja loogika vead: Kui inimkond on nii "Idiokraatlik", siis kes teevad seal autosid (roboteid ju polnud) ja mismoodi näiteks seal areenil või teleritesse otsepilt kaamerast jõuab (selleks ju vaja vähesel määral füüsikat teada).
Ja lõpp tuli liiga kiiresti, sai ta presidendiks ning kõik...
Last edited by _eesti999_ on 16. October 2010, 15:57, edited 1 time in total.
Ralf
love <3

Post by Ralf »

Ma pidin seda filmi vaadates "Charlie Chaplin and his evil Nazi regime" koha peal naeru kätte surema. Ja eks "Idiocracy" ole paratamatult sarnaselt "Office Space"-ilegi kultusfilmiks saanud, ma koperdan netis-jututubades siiani igasugu käesolevat teost puudutavate reference'ide otsa.
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Ronet »

Nüüd teist korda vaadates tundus see film kõvasti parem. Luke Wilson oli ideaalne selle rolli jaoks. Dax Shepard (aka see tüüp saatest Punk'd) ei meeldinud endiselt.

See film meenutas starpumba kanalit.

7/10
Päevik | 2021
Image
Image
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Post Reply