Minu jaoks on küll otsus liiga raske. Ma armastan nii teatrit kui ka kino
Teater või kino?
Moderator: Meeskond
Teater või kino?
Kumba eelistate rohkem, kas kinos käimist või teatris käimist.

"Remember, remember, the fifth of November, gunpowder treason and plot. I see no reason why the gunpowder treason should ever be forgot."
-
trintsu111
- Sõrmuste Isand

tegelt on mõlemas vaheldudeks lahe käia.
kinos käin ikka muidugi tunduvalt rohkem ja tihti, seal on põnevaid ja naljakaid filme ja meelelahutuseks/igavuse peletamiseks ka parem, aga kui teatrisse saab minna, siis on võimalus jälle midagi ilusat selga panna ja teatris on asi ka kuidagi tõelisem ja noh... ma ei teagi...
aga muidu eelistan kino ikka rohkem
kinos käin ikka muidugi tunduvalt rohkem ja tihti, seal on põnevaid ja naljakaid filme ja meelelahutuseks/igavuse peletamiseks ka parem, aga kui teatrisse saab minna, siis on võimalus jälle midagi ilusat selga panna ja teatris on asi ka kuidagi tõelisem ja noh... ma ei teagi...
aga muidu eelistan kino ikka rohkem
Kinno satun küll tihedamini kui teatrisse, aga teatrist saab väga häid elamusi. Kinos on kergem käia - ei pea pidulikult riidesse panema ja... Ning kinopilet on tunduvalt odavam teatripiletist. Teater on aga kultuursem kui kino, sellest arvatavasti ka hinnavahe (kuigi nüüd tulevad igasugused matsid oma tavariietega teatrisse ning etenduse ajal süüakse ja juuakse, mis kino kontekstis tundub palju loomulikum... teater pole aga koht oma nälja peletamiseks).
Eelistama ei hakka: mõlemad on head. xD
Eelistama ei hakka: mõlemad on head. xD
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA
Teatrisse minek on kinoga võrredes nii suur ettevõtmine, et ei olegi sinna enam kaua sattunud. Mina eelistan praeguses seisuga küll kinos käimist, aga ilmselt ka sellepärast, et puudub eriti hea ja meelde jäänud tetrikogemus.
"What we have here is a dreamer, someone completly out of touch with reality"