Kodu korda
Moderator: Meeskond
Kodu korda
Kodu korda
Home Improvement
"Kodu korda" on suurepärane komöödia, mis räägib perekond Taylorite elust. Perekonna pea Tim, on autohull mees, kellel on ka enda telesaade "Tooltime". Ta naine Jill on aga kodune ja hoolitseb kolme lapse eest - Marki, Bradi ja Randy.
Terviklikku tutvustust loe siit.
Home Improvement
"Kodu korda" on suurepärane komöödia, mis räägib perekond Taylorite elust. Perekonna pea Tim, on autohull mees, kellel on ka enda telesaade "Tooltime". Ta naine Jill on aga kodune ja hoolitseb kolme lapse eest - Marki, Bradi ja Randy.
Terviklikku tutvustust loe siit.
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
Ãks minu suuremaid lemmikuid, mille vaatamisest naljalt ei tüdine :wink: Eriti lahedad on Timi katsed kõikvõimalikke kodumasinaid forsseerida, nagu näiteks köögi jäätmepurustaja, kust Tim siis katsetamise mõttes öösel vorste, spargleid ja teab mida veel alla laskma asus :wink: Kuid lemmiktegelaseks on siiski Timi naine Jill, kes oma irooniaga sarjale erilise sära annab :wink:
Ma olen tõeline fänn. Kahjuks pean tõdema, et üks hooaeg mul siiski puudu - kõik peale kaheksandat on olemas. Aga noh, lohutuseks on lootus, et see viimane hooaeg oligi jama
. Mõnus mees see Tim Allen või seal siis Tim Taylor.. selliseid grimasse ja häälitsusi igaüks juba ei tee
. Hea ja 'mugav' oli seda sarja vaadata ka seetõttu, et peegeldab kohati üsna täpselt pereinimese argielu ning paneb mõtlema. A noh, peaasjaks siiski head nalja saada
Sarjale kahtlemata 10/10.
Re: Kodu korda
Minu lemmik sellise sisuga seriaal, hetkel vaatan ''8 Simple Rules'' ja ''My Wife & Kids'' ning need ei ole üldse nii huvitavad, aga ''Home Improvement'' ei viitsi vaadata, sest lühikese aja jooksul vaatasin kõiki episoode kaks korda läbi, aga hetkel on tuju sellist tüüpi seriaale vaadata.
Pika peale ausalt öeldes hakkas veidi närvidele käima see tööriistade hullusus Tim Tayloril.
Mina pean tunnistama, et ka minu lemmik tegelane on Jill, kui võrrelda sarnase sisuga seriaale, siis üks huvitavamaid perenaisi on Jill, võrreldes seriaalidega ''Married with Children'', ''8 Simple Rules'', ''My Wife & Kids'' ja ''My Family''. Huvitav miks nendes seriaalides on, et perenaine ei oska süüa teha, sama ka ''My Family''.
Kas keegi oskab soovitada veel sarnase sisuga seriaale? v.a kõik loetletud seriaalid ja ''Full House''.
Hindeks annan 10/10.
Pika peale ausalt öeldes hakkas veidi närvidele käima see tööriistade hullusus Tim Tayloril.
Spoiler :
Spoiler :
Mina pean tunnistama, et ka minu lemmik tegelane on Jill, kui võrrelda sarnase sisuga seriaale, siis üks huvitavamaid perenaisi on Jill, võrreldes seriaalidega ''Married with Children'', ''8 Simple Rules'', ''My Wife & Kids'' ja ''My Family''. Huvitav miks nendes seriaalides on, et perenaine ei oska süüa teha, sama ka ''My Family''.
Kas keegi oskab soovitada veel sarnase sisuga seriaale? v.a kõik loetletud seriaalid ja ''Full House''.
Hindeks annan 10/10.
Re: Kodu korda
brixxx wrote:Kas keegi oskab soovitada veel sarnase sisuga seriaale? v.a kõik loetletud seriaalid ja ''Full House''.
Modern Family?