Walter Sparrow (Jim Carrey) rahuliku loomuga koerapüüdja, kuni ta naine kingib talle raamatu nimega "Number 23". Raamat jutustab Fingerlingi nimelise mehe mõrvarlikust kinnisideest, milleks on number 23. Mida rohkem Walter ka ise raamatut loeb, seda rohkem tundub talle, et ka tema kinnisideeks on saamas number 23. Mehe tulevik näib tulevat verine.
olen ka juba ammu treilerit näinud ja oodanud seda päris kaua, kuid ei tea mida, ma sealt ka ei oota, usun et carry saab oma osaga hakkama, ja loota jääb sis vaid ylejäänule
DjD wrote:olen ka juba ammu treilerit näinud ja oodanud seda päris kaua, kuid ei tea mida, ma sealt ka ei oota, usun et carry saab oma osaga hakkama, ja loota jääb sis vaid ylejäänule
Nojah. Ma eriti ei mäletagi,et Carry oleks mõnes tõsisemas filmis mängind. Võib huvitav olla.
Oma "õige lõpu" eest väärib film kindlasti lisapunkte. Hoidis piisavalt põnevil ning andis pineva emotsionaalse elamuse.
Proovisin küll nii- ja naapidi, kuid ma ei saa ka kõige parema tahtmise juures kokku numbrit 23; autode numbrimärgid on liiga lühikesed ja üldse on tänavatel vähe numbreid näha. xD
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA
Kahjuks olid lootused palju k6rgemad kui film pakkuda suutis... Jim Carrey valimine peategelaseks ei olnud just k6ige 6nnestunum. Vist sellep2rast, et mees on meelde j22nud pigem naljatilgana kui karmi dektetiivina