300
Moderator: Meeskond
Mind kui paadunud realisti jättis see film ikka tõeliselt kahevahele. Jah seal oli võib-olla kasutatud hüper-super ja muid efekte, kuid kui kuulutada eelnevalt, et tegemist on ajaloolise filmiga siis ma näen siin mõningast vastuolu nähtuga. Ütlen otse välja, et see oli mingi muinasjutufilm, täiesti ebarealistlikud lahingustseenid. Terve film oligi nagu üks mõttetu lahing, lõpus toodi veel mingid monsterid lavale. Ei viitsigi siin heietada nendest kasvatusviisidest ja vaprusest - see oli kõik OK aga nii nõmedaid lahingustseene pole ma tükil ajal näinud.
si vis pacem para bellum
Sepateus wrote:Mind kui paadunud realisti jättis see film ikka tõeliselt kahevahele. Jah seal oli võib-olla kasutatud hüper-super ja muid efekte, kuid kui kuulutada eelnevalt, et tegemist on ajaloolise filmiga siis ma näen siin mõningast vastuolu nähtuga. Ütlen otse välja, et see oli mingi muinasjutufilm, täiesti ebarealistlikud lahingustseenid. Terve film oligi nagu üks mõttetu lahing, lõpus toodi veel mingid monsterid lavale. Ei viitsigi siin heietada nendest kasvatusviisidest ja vaprusest - see oli kõik OK aga nii nõmedaid lahingustseene pole ma tükil ajal näinud.
Isegi resisöör ütles et kui sa ajaloofilmi tahad mine vaata "history channelit" Tegu ei ole mingi ajaloo filmiga ainult niipalju, et see lahing oli tegelikult toimunud. Film on tehtud puhtalt koomiksi järgi ja need monsterid tegid asja lahedamaks. See on üks vähestest filmidest kus ma oleks tahtnud näha palju rohkem actionit. Lahingutseenid olid ülikõvad ja film saab 10/10
- Ralf
- love <3
▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒███████▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▒▒▒████████████▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▒▒██████████████▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▒███████▓▓▓▓▓▒███▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒▒▒██████▓▓▓▓▓▓▓▒▒██▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒▒▒█████▓██▓▓▒▒▒▒▒██▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒▒▒████▓▓▓████▓▒▒████▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒▒▒███▓▓█▒█▒██▓▒█▒█▒█▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒▒▒███▓▓▓█▒▒▓▓▒▒▓▓▒▒█▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒▒▒█████▓▓▒▒▓▓▒▒▒▒▒▒▓▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▒████▓▓▒▓█▒▒▒▓█▒▒▓▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▒████▓▓▓████████▒█▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▒████████▒▒▒▒▒██▓█▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▒▒▒██████████████▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▒▒▒█████▒█▓▓█▒███▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▒▒▒█████▓▒▒▒▒▓███▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▒▒▒██████▓▓▓▓████▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▒█▓██████████████▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒▒███▓██████████████▓▓▓▓▒▒▒
▒▒███████▓██████████████▓▓▓▓▓▓
██████████▓▓███████████▓█▓▓▓▓▓
▒▒▒▒▒▒▒▒▒████████████▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▒▒██████████████▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▒███████▓▓▓▓▓▒███▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒▒▒██████▓▓▓▓▓▓▓▒▒██▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒▒▒█████▓██▓▓▒▒▒▒▒██▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒▒▒████▓▓▓████▓▒▒████▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒▒▒███▓▓█▒█▒██▓▒█▒█▒█▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒▒▒███▓▓▓█▒▒▓▓▒▒▓▓▒▒█▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒▒▒█████▓▓▒▒▓▓▒▒▒▒▒▒▓▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▒████▓▓▒▓█▒▒▒▓█▒▒▓▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▒████▓▓▓████████▒█▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▒████████▒▒▒▒▒██▓█▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▒▒▒██████████████▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▒▒▒█████▒█▓▓█▒███▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▒▒▒█████▓▒▒▒▒▓███▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▒▒▒██████▓▓▓▓████▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▒█▓██████████████▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒▒███▓██████████████▓▓▓▓▒▒▒
▒▒███████▓██████████████▓▓▓▓▓▓
██████████▓▓███████████▓█▓▓▓▓▓
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Mul oli ka igav. http://sparta.twstr.ee/ 
- Will Turner
- Raevunud härg

Üks parimaid ajaloo filme mida ma näinud olen.
Ma olen näinud väga paljusid ajaloo filme aga lemmikumad on 300,Troy ja Alexander.
aga mis ma Troojast ja alexandrist pudrutan.jutt käib ju 300 .
Käisin küll kinos vaatamas aga kinos ma täis naudingut ei saanud.
Millegi pärast mulle kinos tundus see täiesti tavalisena,aga kui ma juba kodus vaatasin siis mõtlesin, et see film on lihtsalt suurepärane.
8/10
Ma olen näinud väga paljusid ajaloo filme aga lemmikumad on 300,Troy ja Alexander.
aga mis ma Troojast ja alexandrist pudrutan.jutt käib ju 300 .
Käisin küll kinos vaatamas aga kinos ma täis naudingut ei saanud.
Millegi pärast mulle kinos tundus see täiesti tavalisena,aga kui ma juba kodus vaatasin siis mõtlesin, et see film on lihtsalt suurepärane.
8/10
fallen wrote:ning ma võin vanduda, et nendel meestel polnud mitte 6-packid vaid 8-packid!
Ou yeah
http://www.youtube.com/watch?v=uy2ElkOu ... ed&search=
Legalize IT!