PRONKSSÕDUR ?! ( Ära vaata kui teema sulle ei meeldi/sobi!
Moderator: Meeskond
-
trintsu111
- Sõrmuste Isand

nyyd viidi see siis lõpuks minema aga ma usun et see jama ja möll lähevad veel edasi, 1 ja 9 mai ju veel tulemas.
Kõige rohkem ajavad mind närvi need mingid vene pubekad kes käivad ja lammutavad ja kellel sellest aljoosast on täiesti savi.
ja misasja nad röögivad seal russia russia, kui siin ei meeldi siis tõmmaku minema ma usun et kellegil poleks just väga kahju..
agam jh mu arust oleks pidanud tooma rohkem neid mente ja kedaiganes ja selle vandaalitsemise jõuga lihtsalt maha suruma, siis kui osadel peale seda silmad sinised ei läheks äkki enam sinna lammutama.
wisegirliga selles suhtes täiesti nõus et peaks minema sinna venelasi kolkima.
Kõige rohkem ajavad mind närvi need mingid vene pubekad kes käivad ja lammutavad ja kellel sellest aljoosast on täiesti savi.
ja misasja nad röögivad seal russia russia, kui siin ei meeldi siis tõmmaku minema ma usun et kellegil poleks just väga kahju..
agam jh mu arust oleks pidanud tooma rohkem neid mente ja kedaiganes ja selle vandaalitsemise jõuga lihtsalt maha suruma, siis kui osadel peale seda silmad sinised ei läheks äkki enam sinna lammutama.
Mmm... nalja teed või? ma ütlesin, et eestlased ei tohiks sinna minna. Siis eestlased langeksid sama madalale kui venelased.trintsu111 wrote:agam jh mu arust oleks pidanud tooma rohkem neid mente ja kedaiganes ja selle vandaalitsemise jõuga lihtsalt maha suruma, siis kui osadel peale seda silmad sinised ei läheks äkki enam sinna lammutama.
Ja politsei ei pea valvama erainimesi ja nende ärisid... sellel vandaalitsemisel ei olnud midagi pistmist pronkssõduriga. Olen üdini rahul politsei strateegiaga ning senise käitumisega. Inimeste vara eest hoolitsegu turvafirmad.. kui tahate kellegi kallal õiendada..
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA
ei saa üldistada, et just kõik venelased siberisse, aga see hulk, kes siin ennast Tallinna tänavatel välja elab, tuleks ehk tõesti ära saata või kodakontsuseta jätta. Selline asi ei ole normaalne: need inimesed elavad ju ka ise Eestis ja nii ei saa oma riigiga teha. Järelikult inimesed, kes seal mässavad ei pea Eestit oma riigiks ja see räägib juba enese eest..
- lostinthemist
- Ristiisa

AvP_75 wrote:Forza wrote:Ei ole kahju. Just hea...
Agreed!
pthui....
miks pean Mina nende idiootide pärast kannatama. Nädalavahetusel võetakse ikka sõpradega napsu. Ma saan küll täiesti aru miks seda tehti ja see on täiesti õigustatud aga jama on sellegi poolest. Aga hea see kindlasti pole. Minule meeldib reede õhtul õlut juua ja veel on snookri mm käimas ja ei saa seda lõbu nautida, väga kohutav.
-
trintsu111
- Sõrmuste Isand