Hollywood'i sült, mis asi see on?
Moderator: Meeskond
Hollywood'i sült, mis asi see on?
Tekkis Videokogu all väike arutelu mis on Hollywood'i sült ja mis mitte.
Kuna ma oma videokogu USA filmid olen Hollywood'i süldi alla lahterdanud, siis seda mitte küll halvustavalt! Minu jaoks on sült päris hea piduroog! Seega pigem defineeriks seda kui enamjaolt suurele publikule toodetud ja seega ka suurt kassa sissetulekut loodetud filmid. Ja seda suurstuudiote poolt USA's.
Link Videokogule:
viewtopic.php?p=36400#36400
Kuna ma oma videokogu USA filmid olen Hollywood'i süldi alla lahterdanud, siis seda mitte küll halvustavalt! Minu jaoks on sült päris hea piduroog! Seega pigem defineeriks seda kui enamjaolt suurele publikule toodetud ja seega ka suurt kassa sissetulekut loodetud filmid. Ja seda suurstuudiote poolt USA's.
Link Videokogule:
viewtopic.php?p=36400#36400
Ma ei tea, mida rohkem mul vanust on juurde tulnud, seda rohkem olen võõrandunud kuidagi hollivuudi filmidest. Vahepeal tuleb jälle tuju sisse ja vaatan midagi ära, kuid siis peale vaatamist ikkagi kuidagi selline tühi tunne sees. Olen taibanud, et laiatarbekaup pole üldiselt ikka minu jaoks... on ka erandeid muidugi.
Hollywoodi sült läheb mu jaoks ikkagi nende mõttetute hollywoodi filmide alla millest mul on jumala ükskõik. Need mida iga nädalavahetus tuleb paar tükki. Ehk siis põhimõtteliselt kõik hollywoodi filmid välja arvatud kvaliteetlavastajate omad. See aasta on 4 kuuga 4 head filmi tulnud: Zodiac, Black Snake Moan, 300, Grindhouse. Tavaliselt iseloomutab häid hollywoodi filme ÜLIväike kassatulu(välja arvatud 300 hetkel). Need suvehooajal tulevad blockbusterid on ka põhimõtteliselt sült, aga mul nende vastu pole midagi, sest need on hea meelelahutus vähemalt.
Ja ma leiaks iga kell 20 filmi, mida ma vaataks enne kui mõnda uut hollywoodi filmi.
Sült on nagu mainstream siis ja ka filmid, mis saavad liiga palju tähelepanu(=saavad üldse mingit tähelepanu)
Ja ma leiaks iga kell 20 filmi, mida ma vaataks enne kui mõnda uut hollywoodi filmi.
Sült on nagu mainstream siis ja ka filmid, mis saavad liiga palju tähelepanu(=saavad üldse mingit tähelepanu)
Natuke võlts on minu arust öelda, et ei ma ei kuulu alamklassi hulka, kes vaatavad hollywoodi filme ja saavad neist mingi naudingu. Nagu varem mainiti, ka sealt leiab pärleid. Palju tippnäitlejaid just ei näe Itaalia või Jaapani draamafilmides, ikkagi Hollywoodi omades. Mitte, et ma maha teeks neid, kes vaatavad ainult friigifilme, üldsegi mitte.