Parim jalgpallikoondis läbi aegade

Jalgpall, korvpall, sumo, kettaheide - ühesõnaga alateema spordi jaoks!

Moderator: Meeskond

Milenko
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by Milenko »

Nowitzki wrote: Brasiilia välja...iga MM räägitakse oii et see aasta nad võidavad jne...ülespuhutud meeskond

Vale jutt! Vaata kasv6i 4 viimast MM finaalturniiri. 2 v6itu, yks m2ng finaalis ja viimati m2ngisid veerandfinaalis. Pluss nad on 5 kordsed maaiilmameistrid. Kuigi ma ei ole ka teab mis suur Brasiilia f2nn, on nad siiski l2bi ajaloo parim ja edukaim jalgpalli riik.

4. Portugal
6. Saksamaa
9. Inglismaa
14. Uruguai

Holland. OUT
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Milenko wrote:
Nowitzki wrote: Brasiilia välja...iga MM räägitakse oii et see aasta nad võidavad jne...ülespuhutud meeskond

Vale jutt! Vaata kasv6i 4 viimast MM finaalturniiri. 2 v6itu, yks m2ng finaalis ja viimati m2ngisid veerandfinaalis. Pluss nad on 5 kordsed maaiilmameistrid. Kuigi ma ei ole ka teab mis suur Brasiilia f2nn, on nad siiski l2bi ajaloo parim ja edukaim jalgpalli riik.

4. Portugal
6. Saksamaa
9. Inglismaa
14. Uruguai

Holland. OUT

Läbi aegade siiski ei ole. Tippaegedeks olid 50.date lõpp ja 60.dad. 94 ja 2002 võidud küll niimoodi ei tulnud, et Brasiilia oleks seda turniiri domineerinud. Nii, et läbi aegade parem on liialdus...
ImageImageImage
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Milenko wrote:

4. Portugal
6. Saksamaa
9. Inglismaa
14. Uruguai

Holland. OUT

Läbi aegade siiski ei ole. Tippaegedeks olid 50.date lõpp ja 60.dad. 94 ja 2002 võidud küll niimoodi ei tulnud, et Brasiilia oleks seda turniiri domineerinud. Nii, et läbi aegade parem on liialdus...
Ja Holland on kindlasti parem kui Uruguai. Uruguai tipphetked olid 30 ja 54 MM, rohkem pole nad midagi saavutanud, Holland seevastu üllatas kõiki MM 1974 "totaalse jalgpalliga" ja ega nad tänapäevalgi kehvad ole...
ImageImageImage
hau
Ristiisa
Ristiisa

Post by hau »

4. Portugal
6. Saksamaa
9. Inglismaa
Nowitzki
Ristiisa
Ristiisa

Post by Nowitzki »

6. Saksamaa
9. Inglismaa

Portugal välja.Mehed(ja üks naine C.Ronaldo) on küll v hea näitlejad ja suudaksid kindlasti hollywoodis nii mõnegi hea kaskadööri trikiga maha saada aga jah jalkas pole eriti mõnus sellist näitlemist vaadata.
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Nowitzki wrote:6. Saksamaa
9. Inglismaa

Portugal välja.Mehed(ja üks naine C.Ronaldo) on küll v hea näitlejad ja suudaksid kindlasti hollywoodis nii mõnegi hea kaskadööri trikiga maha saada aga jah jalkas pole eriti mõnus sellist näitlemist vaadata.

Nowitzki, esimest korda olen sinuga 100% nõus...
ImageImageImage
Milenko
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by Milenko »

Forza wrote:

Kamoon kuidas ta ei ole siis, k6ige edukam jalgpalli riik. Yksi teine meeskond pole nii k6rgelt hinnatud kui brasiilased. Alati enne MM on brasiilia favoriidite seas jne. Ja ma ei viitsi vaielda, arva mida tahad... peace!
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

6. Saksamaa

Lõpetame siis ära...
Saksamaa on parem tegelikult...
ImageImageImage
Milenko
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by Milenko »

Forza wrote:Saksamaa on parem tegelikult...

Selles on sul kyl 6igus
crackhead
Ristiisa
Ristiisa

Post by crackhead »

Nowitzki wrote:6. Saksamaa
9. Inglismaa

Ka mina aplodeerin sinu jutule
Viimane vaadatud film: On Golden Pond 9/10
Viimane ostetud DVD: Blood Diamond 10/10

Image
Nowitzki
Ristiisa
Ristiisa

Post by Nowitzki »

jesss minu suur lemmik võitis juhuu 8)
Post Reply