Texase mootorsaemõrvad: algus
The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning (2006)
On aasta 1969. Viimasel lõbusõidul enne Vietnami sõtta minemist satuvad kaks pahaaimamatut noormeest koos oma tüdruksõpradega Hewittite klanni küüsi. Nimelt sõidavad nad otsa teele ette jäänud lehmale ning nad viiakse suurde räämas majja võltsi väljanägemisega šerifi poolt. Peagi peavad nad põgenema sadistlike perekonnaliikmete kui ka Hewittite deformeerunud võsukese Leatherface'i eest.
Loe täielikku tutvustust siit
Texase mootorsaemõrvad: algus
Moderator: Meeskond
Minu jaoks v2ga suur yllatus. K2isin kinos seda vaatmas ja kahetsema ei pidanud. Filmil on palju pakkuda, pinget, verd, j6hkrust jne. Ja vahest kippus asi ikka v2ga reaalseks muutuma, kogu see valu ja freaky/nasty teema.
Texas Chainsaw Massacre on minu arust yks paremaid Remake js The Beginning teeb asja veel paremaks.
Texas Chainsaw Massacre on minu arust yks paremaid Remake js The Beginning teeb asja veel paremaks.
- Ralf
- love <3
Mulle meeldis 2003 aasta remake rohkem. Iseenesest suutis "The Beginning" nii mõnegi stseeniga üllatada ja gore'i jagus ka piisavalt, kuid ootasin paremat. Unrated versiooni vaatamine asja suurt paremaks ei teinud. Eelkõige hakkas närvidele käima see pidev röökimine ja karjumine (see käib küll tapmise ja veristamise juurde, aga seekord tekkis tõesti tahtmine Mute nuppu vajutada ja isegi võileiba meisterdama minna), ja filmi lõpp oli kah üsna tobe. Liebesman tegeleb "Friday the 13th" järjega ka, loodame, et tuleb parem!
4/10
4/10
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
-
krookus100
- Teadmata kadunud

- Ralf
- love <3
Kusjuures, vaatasin filmi uuesti ja nüüd tundus isegi parem 2003 aasta versioonist. Keskenduti rohkem Hewittite perele, astuti tavalise slasheri normidest natuke kõrvale ja gore'i jagus rohkem kui rubla eest.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Re: Texase mootorsaemõrvad: Algus
Minu lemmik Leatherface on selles osas. Ja eks peapõhjus ongi see, et tal pole seda totakat ja naeruväärset inimmaski ees (enamuse ajast). Selleta nägi palju ohtlikum ja ka huvitavam välja. Eriti meeldis kui kaamera tema silmi näitas. Filmist rääkides siis meeldis väga. R. Lee Ermey on ikka paganama suurepärane. Veriste stseenide rohkuse
üle ka kurta ei saa. Eriti stseen Ericuga..tema käed. Yikes.
7/10
üle ka kurta ei saa. Eriti stseen Ericuga..tema käed. Yikes.
7/10
Re: Texase mootorsaemõrvad: Algus
Rets film, aga selline Nahalõust mulle üldse ei passi. Terve vaatamise hädaldasin, et filmitegijad pole üldse pihta saanud, kuidas kurikuulus mootorsaepahalane käituma (või välja nägema) peaks. Filmi lõpp oli kui kirss tordil -
Nullindatel tehti kohati päris retsi kraami. Usun, et selle ajastu õudusfilme hakatakse aja möödudes aina rohkem väärtustama. Keegi kuskil kommenteeris, et selle filmi vaatamisest saab teetanuse. Paremini enam kokku võtta ei saakski.
Spoiler :
Nullindatel tehti kohati päris retsi kraami. Usun, et selle ajastu õudusfilme hakatakse aja möödudes aina rohkem väärtustama. Keegi kuskil kommenteeris, et selle filmi vaatamisest saab teetanuse. Paremini enam kokku võtta ei saakski.