Mul on digikas, suht talutava kvaliteediga filmib... Siis on statiiv, käsi prozektor on ka (panin matt filtri ette) Nüüd mõtlesin et ehitax väikse tõstuki kaamerale, ex näeb mis välja tuleb aga proovida võib... u 2m kõrguse... kui juhtub et saabki valmis siis annan siin ka kindlasti teada.
seoses selle küsimusega oleks mul ka enda oma. Nimelt ehk keegi teab nimetada professionaalseid filmi editimis/monteerimis programme. Pinnacle ja movie maker on alguseks hea aga kui greenscreen valmistada oleks vaja programmi mis tausta vahetamisega hakkama ka saaks,
albski wrote:seoses selle küsimusega oleks mul ka enda oma. Nimelt ehk keegi teab nimetada professionaalseid filmi editimis/monteerimis programme. Pinnacle ja movie maker on alguseks hea aga kui greenscreen valmistada oleks vaja programmi mis tausta vahetamisega hakkama ka saaks,
tegelt mina soovitaksin køige enam adobe premire'i, suht lihtne aga paljude vøimalustega. kui muuvi meiker on juba käpas, siis sellega ei peaks enam probleeme tulema:)
Kasutasin alguses Movie Maker'it ning läksin edasi Sony Vegase'le. Väga palju võimalusi ning ülimalt lihtne kasutada, kui paar põhiasja alguses selgeks saad.