Selline küsimus et kas Imdb näitlejate Salary on see tasu mis näitljead ühe filmi pealt teenisid...küsin just see pärast et Bruce Willis teenis selle järgi The "Sixth Sense" pealt kasumit $100,000,000 kuidagi v suur tundub see summa.
ma vaatasingi aga ikkagi kuidagi suur tunuds ja huvi pärast küsisingi et ei tea kas vastab tõele selline summa aga ei noh tore kui mõned inimesed sellist raha teenivad ju.Aga ega keegi ei tea palju ta Die Hard 4 eest raha sai?
kas kasumit ei saa mitte filmi tootjad ...?! kidlasti oleneb lepingutsest aga nii tundub mulle loogilisem, et kui film üle võetud, siis näitleja töö tehtud ja raha käes ja nägemist ?!
DjD wrote:kas kasumit ei saa mitte filmi tootjad ...?! kidlasti oleneb lepingutsest aga nii tundub mulle loogilisem, et kui film üle võetud, siis näitleja töö tehtud ja raha käes ja nägemist ?!
ma ise arvasin sama moodi aga järelikult on mõned lepingud vist tehtud nii ka et näitleja saab ka filmi kasumist mingi protsendi
näitleja tööd ei saa eriti ekraanil petta aga laulmis oskust kyll seda annab stuudios timmida ka ... aga kidlasti ei võeta sinna filmid ka selliseid ,, kes ei mõitsa muusikast midagi