Suitsetamine!
Moderator: Meeskond
Suitsetamine!
Kas te suitsetate?:roll: Ma ise ei suitseta, kuid proovinud olen paar korda.
-
n2tzumullirooza
- Teadmata kadunud

See kahjustab sitaks..Sorrri...
..aga tgelt khhh..Ja nendele on kahjulikum kes kõrval on....Niiet ise olen khhh nn. passiiivne suitsetaja.... :roll: ..Isa suitsetab ja perekonas kõik...Peale ema..Aga suitsetada on minu arsut mõtetu..Miks seda tehakse..Ma arvan, selle pärast, et närve rahustada..Nooremad et "cool" olla...
See pole ju lahe...TEHKE ROHKEM SPORTI!!!!!!..Nii on kergem.JA suitsetamine on kallim khh, kui sport...
I have to be able to smile throu all this bullshit...
Ei joo, ei suitseta ja olen muidu tubli 
Vot sellest ma saan aru, miks inimesed ei suuda suitsetamist maha jätta - no on sõltuvus, ei ole midagi teha. Aga kuidas inimesed üldse suitsetama hakkavad?
Vot sellest ma saan aru, miks inimesed ei suuda suitsetamist maha jätta - no on sõltuvus, ei ole midagi teha. Aga kuidas inimesed üldse suitsetama hakkavad?
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
Pole kordagi proovinudki.
Passiivsuitsetamisest mõnikord ei pääse... Tartus Zavoodis näiteks. Kellele see midagi ei ütle, siis võin seletada, et näiteks reede öösel kella kahe paiku on seal õhus piisavalt suitsu, et... ei tulegi head võrdlust pähe. Kirvest sinna õhku just kinni ei löö, aga ega see õhutussüsteem kõike ära imada küll ei jõua.
Passiivsuitsetamisest mõnikord ei pääse... Tartus Zavoodis näiteks. Kellele see midagi ei ütle, siis võin seletada, et näiteks reede öösel kella kahe paiku on seal õhus piisavalt suitsu, et... ei tulegi head võrdlust pähe. Kirvest sinna õhku just kinni ei löö, aga ega see õhutussüsteem kõike ära imada küll ei jõua.
Last edited by Cochrane on 05. August 2006, 13:02, edited 1 time in total.
- uussaabas0
- Raevunud härg