Elmi tänava luupainaja
Moderator: Meeskond
Elmi tänava luupainaja
Elmi tänava luupainaja
A Nightmare On Elm Street (1984)
Nancy näeb õudusunenägusid põlenud näoga mehest, kellel on sõrmede küljes habemenoad. Kui ta taipab, et tema sõprade unenägudes kummitab sama mees ning üks sõpradest sureb, pöördub ta oma politseinikust isa poole. See ei usu teda loomulikult ning Nancy otsustab ise Freddy vastu võidelda.
Loe täielikku tutvustust siit
A Nightmare On Elm Street (1984)
Nancy näeb õudusunenägusid põlenud näoga mehest, kellel on sõrmede küljes habemenoad. Kui ta taipab, et tema sõprade unenägudes kummitab sama mees ning üks sõpradest sureb, pöördub ta oma politseinikust isa poole. See ei usu teda loomulikult ning Nancy otsustab ise Freddy vastu võidelda.
Loe täielikku tutvustust siit
Last edited by Cochrane on 30. June 2006, 18:33, edited 1 time in total.
No minu arust oli neid osi rohkem kui yx, vist 4-5 osa!!!
Olen vaadanud neid kyll ja m2letan, et need filmid olid 6udsad aga mida nad sisaldasid täpselt ei mäleta
Olen vaadanud neid kyll ja m2letan, et need filmid olid 6udsad aga mida nad sisaldasid täpselt ei mäleta
Last edited by Girl17 on 28. February 2006, 21:27, edited 1 time in total.
-
transporter58
- Teadmata kadunud

- Ralf
- love <3
Arvestades, et Wes'i "Last House on the Left" ja "The Hills Have Eyes" ei tulnud kõige paremini välja, siis "A Nightmare on Elm Street" on saanud aegumatuks õudusklassikaks, mis peale muu huvitava on ka Johnny Depp'i esimene roll. Kuigi mitte eriti õudne ja lõpust veidi totter, suudab "Elm Street" igatepidi vaatajale meeldida. Pluss Heather Langenkampist paremat poleks suutnud Nancy rolli välja mõelda.
7/10
7/10
Ostsin endale USA-st plaadi ja üsna ruttu vaatasin ära, sest olin põnevil just selle filmi pärast, kuna olin sellest nii palju head kuulnud.
Minu arust oli see film väga huvitav ja põnev, mitte õudne, kuigi nagu Priit ütles, õudusfilmide klassika. Meeldis tõesti Robert Englundi poolt välja mängitud Freddy Krueger ja see laul, mida need lapsed laulsid temast. Meeldis ka lõpp ja kogu film üleüldse...
9/10(Miks mitte 10? Sest algus oli natuke veniv, muidu super)
Minu arust oli see film väga huvitav ja põnev, mitte õudne, kuigi nagu Priit ütles, õudusfilmide klassika. Meeldis tõesti Robert Englundi poolt välja mängitud Freddy Krueger ja see laul, mida need lapsed laulsid temast. Meeldis ka lõpp ja kogu film üleüldse...
9/10(Miks mitte 10? Sest algus oli natuke veniv, muidu super)

-
Peata Ratsanik
- Ristiisa

"Elm Streeti luupainaja" on tõesti õudusfilmiklassika ning suudab mind veel korralikult hirmutada, kui seda hilja õhtul üksinda vaatan. On ehmatuskohti, aga hirmutav on ka varjude mäng selles filmis ja heliefektid, nt. Kruegeri küünte hääl.
Film tekitab head ootusärevust, on ka veriseid stseene. Filmi sisu on minu arust küll veidi jabur (tegelaste käitumine vms.), dialoog kohati logiseb, s.t. ei ole usutav, kuid näitlejad mängivad õudusfilmile kohaselt ja film täidab oma peaeesmärki, milleks on hirmutamine. Hea nipp on ka see, et Freddy tegutseb just unenägudes, mul küll magamisega probleeme ei tekkinud pärast filmi vaatamist
, kuid omamoodi mõjus tuntub see siiski. Ilmselt mõjus see kinoskäijaile omal ajal küll. Muidugi Robert Englundi legendaarne kurikael Freddy Krueger on alati meeldejääv ja küllaltki veenev nagu ka lauluke, mida temast lauldi. Kahe kuulmisega automaatselt peas.
Filmi lõpp oli küll veidi omapärane (see viimane ehmatus nagu õudukatel on kombeks), kuid samas küllaltki totter.
Igati hea ja tubli fantaasia-õudusfilm.
7/10!
Film tekitab head ootusärevust, on ka veriseid stseene. Filmi sisu on minu arust küll veidi jabur (tegelaste käitumine vms.), dialoog kohati logiseb, s.t. ei ole usutav, kuid näitlejad mängivad õudusfilmile kohaselt ja film täidab oma peaeesmärki, milleks on hirmutamine. Hea nipp on ka see, et Freddy tegutseb just unenägudes, mul küll magamisega probleeme ei tekkinud pärast filmi vaatamist
Filmi lõpp oli küll veidi omapärane (see viimane ehmatus nagu õudukatel on kombeks), kuid samas küllaltki totter.
Igati hea ja tubli fantaasia-õudusfilm.
7/10!