2. "House, MD" 6. "Farscape" 11. "CSI: Crime Scene Investigation" 12. "X-Files" 20. "The Simpsons" 25. "Bonanza"
Macgyver kaob. Ja j22lind, mis sa tuled minuga nende Bondi-eemaldamiste pärast kobisema, kui ise eemaldasid järgmise juba kolme tunni pärast- mul, vähemalt, jääb päev vahele...
Tglt see on ju suht loogiline et igaüks eemaldab meist rohkem kui ühe kui meil on valikus ikka üle 20 nime sest meid kes me mängudest osavõtame pole ju v palju.
Kahn19 wrote:Tglt see on ju suht loogiline et igaüks eemaldab meist rohkem kui ühe kui meil on valikus ikka üle 20 nime sest meid kes me mängudest osavõtame pole ju v palju.
Selle asja nimi on sohk ja selle tagajärg oleks kaos. Võibolla ma võtan näiteks ühel heal hetkel kümme nime korraga välja? Või 20st filmist 19, jättes alles vaid oma lemmiku? Kõik need mängud muutuksid mõttetuks.
Viimane vaadatud film: On Golden Pond 9/10 Viimane ostetud DVD: Blood Diamond 10/10
Forza wrote:2. "House, MD" 6. "Farscape" 11. "CSI: Crime Scene Investigation" 12. "X-Files" 20. "The Simpsons" 25. "Bonanza"
Macgyver kaob. Ja j22lind, mis sa tuled minuga nende Bondi-eemaldamiste pärast kobisema, kui ise eemaldasid järgmise juba kolme tunni pärast- mul, vähemalt, jääb päev vahele...
Õu mul polnud meeles, et ma enne välja olin võtnud juba ;)
Et siis minupärast järgmine mängija pangu 9. "24" tagasi