soovitan kõigile neid filme vaadata kus ta peaosas on
Johnny Depp
Moderator: Meeskond
- LunaLoveisgood
- Teadmata kadunud

Icc..mul tuleb kohe summergirli vaadates meelde see kui minul see depp'i buum lahti läks..olin kah umbes selline:D Aga noh nüüd ta ikka kah meeldib mulle...väga väga aga ma ei kuuluta seda enam nii kõwasti ja poolele maailmale. Ja igal võimalikul minutil. Muidugi kui ma teda näen telekast või kuulen tast midagi siis on hea meel ja õhetus tuleb näole aga jamh. Nii hull asi enam ei ole.
Kus V on siis??? Pole siin pikka aega käinud..ei ole kursis ajadega.
Weirdo wrote:Hehehh. Kui ma nüüd ausalt tunnistan, siis minu jaoks ta on maailmaime. Ta on imelisim![]()
Aga ma ei hakka siia vahetpidamata talle ülistust toppima, eriti kui pole V-d, kellega vaielda![]()
Deppi jünger
Kus V on siis??? Pole siin pikka aega käinud..ei ole kursis ajadega.
And really bad eggs.. Drink up me hearties yo-ho!:) Savvy?
Johnny Depp
Johnny Depp on mänginud ka filmis "Don Juan Demarco", kus ta mängis peaosa Don Juani.
Re: Johnny Depp
Marvolo wrote:Johnny Depp on mänginud ka filmis "Don Juan Demarco", kus ta mängis peaosa Don Juani.
ahah?
- Reinuvader Rebane
- Bond, James Bond

indeppth foorumis ilmus kah vahepeal mingi täiesti hull plika (?) aga ise ajas Leo Di Caprio Johnnyga segi ja oh jummel summer. siis tegi mingi 20 postitust järjest ühte teemasse (põhiliselt lihtsalt kiljumise väljendus väga haiges ja vigases msn slängis millest polnud üldse võimalik aru saada). leidub ikka nende fännide seas ekstreemseid tüüpe küll.
kathyy wrote:nonii ma mõtlesin et teex siis väikest statistikat...
üllatus, üllatus... johnny depp on esikohal, kõige rohkem kommitud näitleja![]()
1)johnny depp-395 kommentaari![]()
2)orlando bloom-86 kommentaari![]()
3)brad pitt-55 kommentaari![]()
4)nicolas cage-47 kommentaari![]()
olge mõnusad teeme siis 400 täis
Enamus postitusi on täiesti väärtusetud ning koosnevad ainult "deppil on nii kena pepu" laadi tekstidest.
There was a HOLE here. It's gone now.
Priit wrote:Enamus postitusi on täiesti väärtusetud ning koosnevad ainult "deppil on nii kena pepu" laadi tekstidest.
noh aga kommentaar seegi, aga point on selles et nii palju inimesi pole ühtki teist näitlejat komminud
forza wrote:Brad Pittist on enamus postitusi teinud kasutaja nimega V
no ju siis brad pitt on V lemmik
aga see sellex, lihtsalt väike ülevaade rahva n.ö. lemmikutest...
Ma panin ka Johnny Deppi populaarsust tähele, kommentaare on jalaga segada
Aga mitte sellest ei tahtnud ma rääkida, vaid tahtsin ära mainida, et ka minu meelest on tegemist suurepärase näitlejaga. Tõepoolest 'Kariibi mere piraatides' oli ta justkui rusikas silmaauku, sarnast rolli, mustlaslaeva kaptenit, mängis ta ka 'šokolaadis', kuhu samamoodi ääretult hästi sobis ja häid rolle jätkub tal veelgi. Muuhulgas ei saa ju mainimata jätta, et hea paistab ta ka välja ;)
"What we have here is a dreamer, someone completly out of touch with reality"