Aga need mis sa said, kas seal inglise subid on? Sest helikvaliteet on sellel esimesel suht kehv ja vaikne, kõige paremad subid on soomekeelsed, aga ei jaga seda keelt eriti..ja kui paljuga sa said? Kui mina Soomes käin, siis ostan mina alati filmid poest: Antila topten, kõige parem filmipood soomes...
Forza wrote:Aga need mis sa said, kas seal inglise subid on? Sest helikvaliteet on sellel esimesel suht kehv ja vaikne, kõige paremad subid on soomekeelsed, aga ei jaga seda keelt eriti..ja kui paljuga sa said? Kui mina Soomes käin, siis ostan mina alati filmid poest: Antila topten, kõige parem filmipood soomes...
On küll inglise subid ilusti olemas ja huvitaval kombel on minu Fistful of Dollarsi variandil lausa Eesti tiitrid all. Hinna koha pealt ei oska öelda, kuna ülejäänud kaks osa olid jõulukingid, ma ise pole muide Soomes käinudki, esimese leidsin aga suvel ühest Rakvere raamatupoest 129 eeguga.
Viimane vaadatud film: On Golden Pond 9/10 Viimane ostetud DVD: Blood Diamond 10/10
Nojah, nüüd kui ära vaatasin, siis pidin täisvõimsusega klappe peas hoidma, nii ma tegin ka teiste vesternitega, mis mul on, sest, et nad räägivad nii kuradi vaikselt seal...
Forza wrote:Aga need mis sa said, kas seal inglise subid on? Sest helikvaliteet on sellel esimesel suht kehv ja vaikne, kõige paremad subid on soomekeelsed, aga ei jaga seda keelt eriti..ja kui paljuga sa said? Kui mina Soomes käin, siis ostan mina alati filmid poest: Antila topten, kõige parem filmipood soomes...
On küll inglise subid ilusti olemas ja huvitaval kombel on minu Fistful of Dollarsi variandil lausa Eesti tiitrid all. Hinna koha pealt ei oska öelda, kuna ülejäänud kaks osa olid jõulukingid, ma ise pole muide Soomes käinudki, esimese leidsin aga suvel ühest Rakvere raamatupoest 129 eeguga.
Minu "Fistful of Dollarsill" on samuti eesti supsid olemas.
Mul on mingi selline, kus on rootsikeelne ümbris, subid on rootsi-, taani-, soome- või norra keeles. Aga enam ei huvita, kuna vaatasin ära, ja film oli ülimegasuper ja nüüd ajan teisi osi taga...
kbong wrote:Kas "Dumplings" on sealt Three Extremes "kollektsioonist"? Kunagi oli selline üheks filmiks kokku pandud kolm filmi - pool tundi igaüks pikk.