Tüüpiline rate.ee filmifänn: "omfg klge kutid, kaesin eile ära seda megalahedat Pulse, issand kui lahe...ja nii õudne kah, täitsa pael...ei sellist megateost pole varem näinud...erieffektid olid kah üliänksad....ehehehehe"
Ja kui küsid kellegilt mõne filmifännide seas tuntud filmi kohta, siis: "aga misasi see veel on? pähh, mingeid erieffekte ega miskit polegi, mis ma sest kräpist ikak vaatan
Piilusin kah neid Rate.ee filmiklubisid ja tõesti tahaks need tegelased mättasse taguda. Ma ei tea, mis mul viga on, aga mind lihtsalt häirib, kui inimesed ei oska kirjutada Freddy Krueger (suur osa tarkpäid kirjutasid Gruger) ja muud iba ajavad. Nõustun Priiduga.
Quentin Tarantino klubis on kaks liiget ja Hilary Duffi omas 11, it's a fucked up world we live in.
Onju NummySininePoiss on nummy?? Kirjutage oma arvamus... Ma räägin Vimmis sellest väikesest sinisest poisist kes seal seda pootud laipa kiigutas teises osas ja siis sellest kui see mingi naine sünnitas see poiss karjus Emme!Emme!! Aga jh ütelge oma arvamus? Minu arust on nii nummy poisu juu:)
Ning kõige irwim on see, et kutid arvavad et on olemas ainult The Grudge ja The Grudge 2.
see mingi rate.ee filmiklubi ongi vist mingitele 10-13 aastastele pädalikele , olen ka seal ringi vaadanud, seal aetaxe ikka sellist ühesõnalist texti välja et, no anna olla aga nojah... egas neil ju mujalgi pole ennast võimalik väljendada, rate.ee sellex ju ongi aga oma asi, las istuvad parem seal ja ajavad oma mula, kui töllerdavad kuskil linna peal ringi
Olen samuti selle klubi liige, kuid postitused ja uute (sarnaste) pidev tegemine ajab mul südame pahaks. Kaalun vaikselt lahkuda sellest klubist. Nagu nad polekski midagi muud näinud, kui viimase paari aasta Hollywood'i õudusfilme.
Vaatasin ka esimest korda neid filmiklubisid seal. Ega eriti aktiivselt osalema ei kutsu küll. Muiata sai paaris kohas. Lisaks on seal jube palju klubisid tehtud, millega keegi ei liitu ja kuhu keegi seega ka postitanud pole.