Sport
Moderator: Meeskond
Ise olen suht pikamaa jooksuga tegeleja. Jooksen 5-15 km. Samuti mängin malet. Kuid põhiline millega tegelen on militaarsport.
Olen käinud juba seitse aastat erinevatel võistlustel:
Utria dessant
Eel-Erna
Erna Retk
Valge Laev
Sookoll
Põrgupõhja Retk
Tupsu Tralla
Kokku üle kahekümne võistluse ning esikohti ka päris mitmeid ette näidata.
Eks see paras ekstreem ja tervisetapmine ole aga mulle meeldib!
Olen käinud juba seitse aastat erinevatel võistlustel:
Utria dessant
Eel-Erna
Erna Retk
Valge Laev
Sookoll
Põrgupõhja Retk
Tupsu Tralla
Kokku üle kahekümne võistluse ning esikohti ka päris mitmeid ette näidata.
Eks see paras ekstreem ja tervisetapmine ole aga mulle meeldib!
si vis pacem para bellum
- Ralf
- love <3
Marilyn Manson ütleb: "I'm most proud of not liking sports. That would be my proudest achievement, because America is so wrapped up in sports and sports figures. But I don't believe in them, and when I see it, I just pretend like it doesn't exist."
Ma olen ka tegelikult spordi vastu, moraalselt.
Samas no kui paari aasta pärast jalad enam üldse ei kanna, siis tuleb end ümber häälestada. Viimati tegin trenni miski 2 aastat tagasi ja sellest saati toolil istunud. Annab tunda ka tasapisi...
Ma olen ka tegelikult spordi vastu, moraalselt.
Samas no kui paari aasta pärast jalad enam üldse ei kanna, siis tuleb end ümber häälestada. Viimati tegin trenni miski 2 aastat tagasi ja sellest saati toolil istunud. Annab tunda ka tasapisi...
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
-
Peata Ratsanik
- Ristiisa

-
trintsu111
- Sõrmuste Isand

Ralf wrote:Samas no kui paari aasta pärast jalad enam üldse ei kanna, siis tuleb end ümber häälestada. Viimati tegin trenni miski 2 aastat tagasi ja sellest saati toolil istunud. Annab tunda ka tasapisi...
Kui sa juba praegu sellise suhtumisega oled, siis vaevalt paari aastap2rast suudad sa enda 1-packile selgeks teha, et ou on aeg ennast natuke liigutada
Mina arvan, et iga endast lugupidav inimene peaks tegelema kasv6i niipalju spordiga, et rasva/6llek6ht yle pyksiserva ei t6llendaks. Muidugi v6ib see raske olla, kui t66p2evad on 10h pikad, kuid siiski...Ma ei tea, ma lihtsalt ei saaks ilma sportimata olla. See v2simus, mis p2rast treeningut on on nii m6nus. Samuti tuleb uni ka palju parem
Legalize IT!
- crackhead
- Ristiisa

Storm wrote:Ralf wrote:Samas no kui paari aasta pärast jalad enam üldse ei kanna, siis tuleb end ümber häälestada. Viimati tegin trenni miski 2 aastat tagasi ja sellest saati toolil istunud. Annab tunda ka tasapisi...
Kui sa juba praegu sellise suhtumisega oled, siis vaevalt paari aastap2rast suudad sa enda 1-packile selgeks teha, et ou on aeg ennast natuke liigutada![]()
Mina arvan, et iga endast lugupidav inimene peaks tegelema kasv6i niipalju spordiga, et rasva/6llek6ht yle pyksiserva ei t6llendaks. Muidugi v6ib see raske olla, kui t66p2evad on 10h pikad, kuid siiski...Ma ei tea, ma lihtsalt ei saaks ilma sportimata olla. See v2simus, mis p2rast treeningut on on nii m6nus. Samuti tuleb uni ka palju paremNii, et tehke trenni ja m6istlikes piirides, sest keha on teil elus k6ige t2htsam asi, ning kui selle eest ei hoolitse, siis jahm..."Terves kehas terve vaim"
Püksid võib ju kurguni tõmmata, et rasvakõht ei tilbendaks
-
Karupettus
- Teadmata kadunud