Filmide tuvastamise teema
Moderator: Meeskond
-
Peata Ratsanik
- Ristiisa

- Ralf
- love <3
"Candyman"?
TV3 on seda kaks korda näidanud (IIRC ka öösel), aga seal oli naine see, kes "jamades" oli.
TV3 on seda kaks korda näidanud (IIRC ka öösel), aga seal oli naine see, kes "jamades" oli.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Kindlalt mitte Candyman, näind seda ja tean, et pole see!
Peategelase näitleja on suhteliselt sarnane alloleva pildi keskmisele inimesele, kuid ei ole seesama. Tegu siis Scott Bakula'ga. Vb isegi on, kuid tema filmide sisututvustusi lugedes ei olnud ühtegi sellist, millest ma rääkisin. Ja ma mäletan sisu üsna hästi.

Peategelase näitleja on suhteliselt sarnane alloleva pildi keskmisele inimesele, kuid ei ole seesama. Tegu siis Scott Bakula'ga. Vb isegi on, kuid tema filmide sisututvustusi lugedes ei olnud ühtegi sellist, millest ma rääkisin. Ja ma mäletan sisu üsna hästi.

There was a HOLE here. It's gone now.
-
Peata Ratsanik
- Ristiisa

- Ralf
- love <3
Sul võib õigus olla, kahtlen, kas "Naked Lunch" on kunagi Eesti telekanalitelt jooksnud. Aga hetkeks tundus väga õige variandina.
Hiljem MSN'is arutades hüppaski "Chasing Sleep" pähe. Naljakas, et mul see kohe meelde ei tulnud, sest tegu ühe lemmikfilmiga.
Hiljem MSN'is arutades hüppaski "Chasing Sleep" pähe. Naljakas, et mul see kohe meelde ei tulnud, sest tegu ühe lemmikfilmiga.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
-
Peata Ratsanik
- Ristiisa

-
Peata Ratsanik
- Ristiisa

film on tehtud mingi 80-90ndate algus, tegevus kohaks on ameerika, mingi ala ohio või muu selline, kus on vihmametsa moodi loodus, seline põlvini vesi ja seal on mingi 6est mehest koosnev dessant, aga neil pole relvi, ja neid tapetaks yx haaval ja kaks jõuvad lõpus mingisse imeliku külla, film on selline sombune. nad kõik on sõjaväe riietega, muud ei mäleta. selline inimjahi filmi moodi film, üks tyyp oli prillidega ka ja tal oli peapael peas minu arust
Viin?.... te tulete ausat kassi solvama, see on puhas piiritus