Viimane vaadatud film! (mis puudub FV andmebaasist)
Moderator: Meeskond
mina vaatasin viimati a la folie..pas du tout, väga hea filmi oli!
Gunnery Sergeant Hartmann: "I'm Gunnery Sergeant Hartman, your senior drill instructor, from now on you will speak only when spoken to, and the first and the last word out of your filthy sewers will be "Sir". Do you maggots understand that?"
Paabel.
Vaatasin filmi väikese kartusega.. imelt kartsin, et film lõppeb halvasti, aga õnneks eksisin. Enamjaolt võtsid võimust negatiivsed emotsioonid, a la: miks, kurat, on inimesed nii ükskõiksed ja hoolivad ainult iseendast. Raev ja viha ja ängistus. Aga et film lõppes suhteliselt positiivselt... tähendab, et inimkonnal on veel lootust?!?
Üleüldiselt peaksin vaatama seda veel mõned (mitte ainult seda filmi)korrad, sest siis kujuneb välja tõeline arvamus.
Vaatasin filmi väikese kartusega.. imelt kartsin, et film lõppeb halvasti, aga õnneks eksisin. Enamjaolt võtsid võimust negatiivsed emotsioonid, a la: miks, kurat, on inimesed nii ükskõiksed ja hoolivad ainult iseendast. Raev ja viha ja ängistus. Aga et film lõppes suhteliselt positiivselt... tähendab, et inimkonnal on veel lootust?!?
Üleüldiselt peaksin vaatama seda veel mõned (mitte ainult seda filmi)korrad, sest siis kujuneb välja tõeline arvamus.
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA
Sai ka hiljuti Paabel ära vaadatud. Film jättis väga sügava mulje, kuid üleeile vaadatud Vereteemant jättis veel sügavama mulje. Mida kõike võib üks väike asi endaga kaasa tuua. Just sellised filmid mulle meeldivad ja just sellised filmid lähevad hinge ning need kaks filmi figureerivad ka minu aastas topis. See on kindel.
- lostinthemist
- Ristiisa

- Ralf
- love <3
"Children of Men". Kuivaks osutus. Aga mõnusalt kriitiline oli.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora