Oscarid 2007

Siia jutt erinevatest filmiteemalistest auhindadest (Oscarid, Kuldgloobused jne.)

Moderator: Meeskond

Kaido
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Kaido »

enam polepalju jäänud. keegi lives kavatseb ka jälgida?
hau
Ristiisa
Ristiisa

Post by hau »

Kaido wrote:enam polepalju jäänud. keegi lives kavatseb ka jälgida?

Sa tahtsid küsida vist, et kes ei vaata. See oleks väga imelik olla suur filmifänn ja mitte vaadata Oscareid.
Ma ei tea mina igatahes varsti lendan poodi, tõmban õlled ja snäkid ligi ja öösel teen väikse drinking game.
kbong
Ristiisa
Ristiisa

Post by kbong »

hau wrote:

Sa tahtsid küsida vist, et kes ei vaata. See oleks väga imelik olla suur filmifänn ja mitte vaadata Oscareid.
Ma ei tea mina igatahes varsti lendan poodi, tõmban õlled ja snäkid ligi ja öösel teen väikse drinking game.

Sama plaan ka endal :D
Priit
Ristiisa
Ristiisa

Post by Priit »

hau wrote:

No see teeb must kohe mittefänni, kui ei viitsi (õigemini vaja hommikul kooli minna) sel ajal üleval olla?

Mnjaa....

Pealegi ei ole ka suur Oscari fänn, tihtipeale antakse minu arust Oscareid väga valedele inimestele/filmidele.
There was a HOLE here. It's gone now.
breakout
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by breakout »

kas kusagil netis saab ka seda livena vaadata,ei saa telekast vaadata...muidu tahaks hädasti otse vaadata neid..
Robert
Ristiisa
Ristiisa

Post by Robert »

Oi, kohe kindlasti ei viitsi vaadata.
Kaido
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Kaido »

breakout wrote:kas kusagil netis saab ka seda livena vaadata,ei saa telekast vaadata...muidu tahaks hädasti otse vaadata neid..

Äkki ametlikult koduelehküljelt? ülehomme TV3-st saab ka mõistlikul ajal.
kigents
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by kigents »

ei tea tglt kui uni ei tule sis vaatan kindlasti aga jh siis j22b naqnii homme koolis magama:D
Kaido
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Kaido »

seda muidugi. tegelt selleks ei ole Oskareidki vaja, et magama jääda :D
sutsaki
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by sutsaki »

Siiamaani on väga hea show. Oskarid lähevad enamvähem senini vähemalt täitsa õigesse kohta.
crackhead
Ristiisa
Ristiisa

Post by crackhead »

Jäin ülimalt rahule, Oscarid läksid ligi 100 protsenti ajast õigesse kohta, ainult "Children of Meni" eiramisest oli kahju. DeGeneres oli igav õhtujuht ja mul on tunne, et kui just Billy Crystal ei naase, siis suudaks Oscaritel kompetentne õhtujuht olla duo Will Ferrell ja Jack Black või siis Borat. "The Departedi" võiduga olen enam kui rahul, oli ka meeldiv üllatus, et nõmedik Murphy meeskõrvalosas ilma jäi. Ainuke tõeline pain in the ass oli laulude esitamine-kui ma tahaks sellist asja näha, siis ma vaataks Eurovisioni.
Viimane vaadatud film: On Golden Pond 9/10
Viimane ostetud DVD: Blood Diamond 10/10

Image
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Postitasin oma kommentaari uudiste alla, nii, et kopin ka siia.
Nõustun crackheadiga selle koha pealt, et laule oli palju, aga samas, kui neid ei oleks, siis kestaks ju kogu asi vähem, aga kas sulle see, crackehead, ka ei meeldinud, kus need tantsijad tegid kujusid selle lina taha..Scorsese üle on ikka kohutavalt hea meel...
Nüüd mu original post:
Ülipõnev öö oli minul igatahes. Häirima jäi ainult see, et lespareid oli liiga palju, ja, et hosti oli kõvasti vähem, kui eelnevatel aastatel. Kuigi tema naljad olid täiesti okei. Nagu tavaliselt, oli põnev kuni lõpuni, sest põnevamad Oscarid anti ju lõpus. Suur rõõm valdas mind siis, kui Scorsese lõpuks ometi oma Oscari kätte sai, ta oli selle nii ära teeninud, nagu keegi teine seda siiamaani ei ole. Oli tõesti tore vaadata mehe rõõmu ja toetust, mis ta teiste käest saalist sai. Samuti oli hea, et Forest Whitaker ja Helen Mirren said oma ärateenitud Oscari. Meeskõrvalosa natukene üllatas. Kahju on ainult sellest, et meespeaosa on viimastel aastatel olnud etteaimatav. (2005-Foxx,2006-Hoffman,2007-Whitaker). Parima filmi osas olin The Departedi poolt, hea meel, et võitis. Oli tõesti põnev öö..
ImageImageImage
crackhead
Ristiisa
Ristiisa

Post by crackhead »

See lina tagune värk mind ei häirinud kuna see kestis nii vähe ja ma ei pööranud sellele suuremat tähelepanu.
Viimane vaadatud film: On Golden Pond 9/10
Viimane ostetud DVD: Blood Diamond 10/10

Image
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Ei, see oli minu arust just äge.
Scorsese!!!!
ImageImageImage
Robert
Ristiisa
Ristiisa

Post by Robert »

United 93 oleks pidanud kandideerima parimale filmile ja selle ka võitma. Muu selle kõrval oli minu jaoks saast.
Post Reply