Mesinädalatelt naasnud Shrek (Mike Myers) ja Fiona (Cameron Diaz) saavad Fiona vanematelt, Kauge Kauge Kuningalt (John Gleese) ja Kuningannalt (Julie Andrews), küllakutse tähistamaks tütre abielu. Kohalejõudes näevad aga Fiona vanemad, et nende väimees pole kaugeltki see, keda nad oleks oodanud...
Mõnedele filmidele jälle tasub järgi teha... Shrek 2 ja Bondikad on selle kohapealt heaks näiteks. Kes tõsisemast filmikunstist lugu ei oska pidada või ka need kes vahest midagi kergemat tahaks siis Shrek läheb väga hästi kaubaks
Naljakas tõesti .. mulle ka meeldis Uudsuse võlu .. mis esimese osa veel eriti heaks tegi .. on siit kahjuks nüüd kadunud .. aga esimene kord vaadates ei olnud see sugugi kuigi etteaimatav.. täitsa lahe ;)
Ma Shreki kohta polegi kuulnud kuidas see Eesti Keelne versioon kõlas. Ise pole näinud. On keegi üldse? Jagage arvamusi. Mäletan, et need vaatajanumbrid olid üsna suured.
Sajaga hea film. Shrek 2 on parem kui esimene Shrek,ja seda tunduvalt. Naljakamad tegelased ja palju parem sisu. Minu arust kindlasti üks parimaid animatsioone mida ma näinud olen.
Shrek 2 on t6esti v2ga hea animafilm, n2gin seda eesti keeles ja oli suht normaalne aga mulle eriti ei meeldi kui peale loetakse, eelistaksin vaadatata originaal keeles neid animafilme... kui ka teisi filme
It's your life, it's your soul, it's everything you give to him, it's my heart in your hands keep it or just let it fall, another stone placed in my wall.