Hiljuti hakkasin vaatama ja tekkis päris suur huvi kui ausalt öelda. Tõsine hasart tekkis Malta Cupil vaadates Ryan Day oskuseid. Oli ju mees esimest korda poolfinaalis, siis finaalis ja lõpuks sellises kaotusseisus, mis ta oli(2:7 vist) suutis ta ennast kokku võtta ja järele tulla. Kahjuks mitte võita, kuid sellelt mehelt on tulevikus veel suuri tegusid oodata. Ise ka paar korda mängimas käinud nüüd ja aina rohkem hakkab meeldima.
Olen ka ise viimasel ajal suhteliselt palju seda Eurospordi pealt vaatama hakkanud. Yleeile toimus ka Welsh'i finaal (kui 6ieti m2letan) kus vastamisi olid Andrew Higginson ja Neil Robertson. V6itis finaali kyll Robertson, kuid v2ga h2mmastava spurdi tegi Higginson, olles 6-2 taga ning tulles sellest v2lja ja veel juhtima minna 7-6. Enda lemmikuks on selle v2hese ajaga, mil snookerit j2lginud saanud Ronnie O'Sullivan. Ise olen ainult 8 Balli m2nginud, kuid l2hiajal kavatsen kindlasti ka snookerit proovima minna.
Ja muidu, kas poleks j2rsku hea m6te teha Spordi alafoorum?
Storm wrote:v2ga h2mmastava spurdi tegi Higginson, olles 6-2 taga ning tulles sellest v2lja ja veel juhtima minna 7-6.
Minu arust oli isegi 8 / 6 le. Aga jah vapustav spurt oli tõepoolest. Kahju tegelt isegi natuke, et Higginson ei võitnud. Tegi ju ometigi suurepärase turniiri ja see 147 vau.
Ise olen snookrit jälginud juba mitu aastat ja on vaieldamatult minu lemmik sport
Snookerit olen jälginud kyll ja lemmikuks oli see vend, kes kõige rohkem mm tiitleid võitis, kuid viimasel ajal pole vist midagi võitnud (Ei tule nimi meelde...). O'Sullivanile elan ka kaasa.
Lühidalt mängitakse samasugusel laual nagu piljardit aga mõõtmetelt suuremal. Kasutatakse valget palli, samuti on väljakul 15 punast ja 6 erineva värvusega palli mis annavad 2-7 punkti. Mängu mõte on saada vastasest rohkem punkte. Põhimõtteliselt lüüakse sellises järjekorras, et alguses punane sisse ja siis kohe mõni värv järgi olenevalt oma valikust. Kui sa saad punase sisse, aga kohe järgi värvi ei saa, siis läheb vastase kätte kord, kes peab omakorda punase sisse saama.
Valge alustab vasakult servast rohelise ja kollase vahelt :
Punase eest siis nagu punkte ei saa jah... Kas selle venna nimi, kellest ma enne rääkisin oli Henry? Muidu paar kolm aastat tagasi olin tõsine snookeri fänn ja elasin päris tihti kaasa, kuid nüüd olen vähem jälginud..
Forza wrote:Punase eest siis nagu punkte ei saa jah... Kas selle venna nimi, kellest ma enne rääkisin oli Henry? Muidu paar kolm aastat tagasi olin tõsine snookeri fänn ja elasin päris tihti kaasa, kuid nüüd olen vähem jälginud..
Punase eest saab ühe punkti
Ja usun, et sa pidasid silmas küll Stephen Hendry - it
Niisiis, k2imas on 2007. a MM! Kes on teie soosikud?
Kuna ise olen suhteliselt roheline selle ala austaja, ning ei tea veel p2ris k6iki tegijaid, hoian siiski p6ialt Robert O'Sullivanile ;) Kahjuks tabas tiitlihoidjat G. Dotti eba6nn, ning ta langes juba eilses 1. kohtumises.