See film lihtsalt on mu lemmik ja jääb ka. Seda vaadata oli nii huvitav. Koguaeg oli südmustikus midagi uut. Samas oli film üsnagi ajukas, seda parem. Saigi naerda, kuid lõpus tulid küll ka pisarad silmanurka.
Vaatasin täna kanal 2- st kolmandat korda ja lihtsalt sõnu pole- vot selline on parim film. Paneb pikka aega järele mõtlema- elu üle. Ja üle kõige armastan ma filme, mis räägivad elust ning elu mõttest. Seda filmi annab võrrelda Vihmamehega, seal oli samuti tegu vaimselt puudega, kuid tegelikult hingelt võrratu inimesega. 10/10 jääb lihtsalt väheks Täpselt- aegumatu klassika
see oli ikka tõeliselt ilus film, tom hanks sobis oma veidi kurva olemuse ja silmavaatega sinna super hästi , nagu keegi siin vahebeal ühes kommentaaris ütles et hakkad vaatama ja enam pooleli jätta ei saa... see oli tõesti nii... lõpus oli selline kurb meeleolu ei teagi miks aga see oli nii armas ja tõetruu... ...ja 6 oscarit oli see küll igatahes väärt
pisike veel oli siis nägin seda kinos ja siis juba meeldis ja nüüd, kui yks päev dvdl uuesti vaatasin siis meeldis veel rohkem väga positiivne vilm jah
Kui mõtlema hakata, siis pole ikka päris ammu näinud seda. Mingi 5 aastat tagasi oli üks mu lemmikfilmidest, sest Tom Hanks oli siis mu kindel lemmiknäitleja. Ega ta filmina halb pole, siiani väga meeldib
"There's nothing a nice cup of hot coffee can't fix." - Piret
Kaks korda olen näinud seda telekast, aga kahjuks olen pikkade reklaamipauside ajal magama jäänud. Nüüd sain lõplikult ära vaadatud selle, väga armas, heasüdamlik, humoorikas ja samas ka traagiline ning hingeminev film. Väärib absoluutselt 10/10