Tehakse neljanda piraadiseikluse käsikirja
Moderator: Meeskond
Hollywoodi stsenarist Terry Rossio töötab ĢKariibi mere piraatideģ neljanda osa kallal. Rossio loodab, et kaks seni linastunud ja üks veel linastumist ootav piraadifilm saab ka neljanda järje, kirjutab femalefirst.co.uk. ĢNeljandat ĢKariibi mere piraateģ saab võrrelda neljanda ĢIndiana Jonesigaģ.
T?ielikku uudist loe siit
Hollywoodi stsenarist Terry Rossio töötab ĢKariibi mere piraatideģ neljanda osa kallal. Rossio loodab, et kaks seni linastunud ja üks veel linastumist ootav piraadifilm saab ka neljanda järje, kirjutab femalefirst.co.uk. ĢNeljandat ĢKariibi mere piraateģ saab võrrelda neljanda ĢIndiana Jonesigaģ.
T?ielikku uudist loe siit
- Ralf
- love <3
No okei, neljas lööb ka läbi. Ja siis? Hakatakse tegema viiendat osa vä?
Lõpetagu ära juba. Isegi "Saw" seeriat solgitakse nende kuradi järgedega.
Lõpetagu ära juba. Isegi "Saw" seeriat solgitakse nende kuradi järgedega.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
hunduke wrote:huvitav,millest 4-jas osa siis räägib kah????
Kolmandas osas jätab elisabeth willi maha ja teeb hoopis jack iga lapse. Selle peale will armukadeduse hoos tapab jack i. Kuid enne surma suudab jack veel anda willile surmava hoobi. Murest murtud elizabeth teeb see peale enesetapu ja kaob mineviku varju. Kuid enne südame seiskumist tehakse talle keisri lõige ja võetakse laps välja. Ning neljas osa räägibki siis jack i ja elisabethi lapse iseenda leidmisest ja sellest kuidas temast saab piraat
- lostinthemist
- Ristiisa

sutsaki wrote:hunduke wrote:huvitav,millest 4-jas osa siis räägib kah????
Kolmandas osas jätab elisabeth willi maha ja teeb hoopis jack iga lapse. Selle peale will armukadeduse hoos tapab jack i. Kuid enne surma suudab jack veel anda willile surmava hoobi. Murest murtud elizabeth teeb see peale enesetapu ja kaob mineviku varju. Kuid enne südame seiskumist tehakse talle keisri lõige ja võetakse laps välja. Ning neljas osa räägibki siis jack i ja elisabethi lapse iseenda leidmisest ja sellest kuidas temast saab piraat![]()
![]()
See oli omalooming/välja mõeldud jutt, jah?
Nagu ma aru sain, küsis hunduke neljanda osa kohta.
Oeh jah. Karta oligi. Suu hakkab ju vett jooksma nende rahahunnikute peale. Mõelda vaid, millist enneolematut tulu kahest esimesest filmist saadi. Triloogia oleks tõesti paras ja kolmas osa paneks väärikas punkti kogu loole.
Kui juba neljas ja see samuti väga edukas, siis üsna tõenäoline, et rikutakse kõik ära ja hakatakse väntama kogu aeg üha uusi järgi.
Stsenaristi sõnul peaks piraadifilmi neljas osa ületama kolm esimest.
Julgen sügavalt kahelda.
Kui juba neljas ja see samuti väga edukas, siis üsna tõenäoline, et rikutakse kõik ära ja hakatakse väntama kogu aeg üha uusi järgi.
Julgen sügavalt kahelda.
mõnel on pääris hea fantaasia 
aga jah,hunduke tahax teada saada millest räägib neljas osa...
äkki keegi teab.....
aga noh,loogiliselt võttes..
kui keegi on näinud teist osa ,siis äkki saab ennustada et mis kolmandas ja neljandas juhtuma hakkab.
mina pole teist näind(kahjuks)
aga jah,hunduke tahax teada saada millest räägib neljas osa...
äkki keegi teab.....
aga noh,loogiliselt võttes..
kui keegi on näinud teist osa ,siis äkki saab ennustada et mis kolmandas ja neljandas juhtuma hakkab.
mina pole teist näind(kahjuks)
Last edited by hunduke on 06. January 2010, 21:06, edited 1 time in total.
-
Peata Ratsanik
- Ristiisa

Julgen sügavalt kahelda.
Mina samuti.
Võiks ju jääda triloogiaks see seeria. Piraadifilmid on ju elustatud, eelkõige küll tänu ühele konkreetsele tegelaskujule Jack Sparrow`le, aga oleks ehk aeg sihtida uusi piraadifilmi-projekte. Ma mõtlen selle all teistsuguseid filme, uue sisu ja uute tegelastega (mitte ei mõtle ma siinkohal hirmkallist erootikat). Ehk nüüd uus põlvkond aktsepteeriks selliseid seikluslikke piraadifilme nagu neid kunagi tehti. Sama lugu on ju vesternitega, võtta küll mõni vana teema, aluseks kas või konkreetsed filmid, aga riietada see täiesti uutesse hilpudesse, saaks ehk samuti asja.
Ma ei ole ise suur Deppi-fänn (näitleja on ta muidugi väga hea, selles ma ei kahtle) ning samuti ei ole ma liiga kiindunud "Kariibi mere piraatidesse", kuid hindan siiski kahte seni valminud osa kõrgelt. Jään lootma, et kolmas lõppu ära ei riku ja juhul kui neljas osa peaks tulema, loodan, et olen sunnitud eelmainitud sõnad tagasi võtma.
- LunaLoveisgood
- Teadmata kadunud

oleks ehk aeg sihtida uusi piraadifilmi-projekte. Ma mõtlen selle all teistsuguseid filme, uue sisu ja uute tegelastega Jään lootma, et kolmas lõppu ära ei riku ja juhul kui neljas osa peaks tulema, loodan, et olen sunnitud eelmainitud sõnad tagasi võtma.[/quote]
võiks vastu vaielda, et teha uusi piraadi filme... see oleks ju isegi huvitav võibolla jah... kuid ma arvan et see ei tooks eriti suurt vaataja menu, kariibi mere piraadid tegid juba esimese sammu ära ja kusjuures tohutult julge, ning vaatajate silmis see enam nii põnev vast ei oleks... johnny depp jacki rollis on ju suurepärane ning ma kahtlen selles küll väga et keegi teine oleks parem ja üleüldise filmi süžee poolest ka... hakatakse paralleele tooma ja kritiseerima jne...
ma oles rohkem kui 90% kindel et kolmas osa on väga hea ja ... nojah neljas on äkki vist tõesti liiga palju ja läheb juba heietamiseks...
aga ma kohutavalt loodan ka et nad millegagi üle ei pinguta 
võiks vastu vaielda, et teha uusi piraadi filme... see oleks ju isegi huvitav võibolla jah... kuid ma arvan et see ei tooks eriti suurt vaataja menu, kariibi mere piraadid tegid juba esimese sammu ära ja kusjuures tohutult julge, ning vaatajate silmis see enam nii põnev vast ei oleks... johnny depp jacki rollis on ju suurepärane ning ma kahtlen selles küll väga et keegi teine oleks parem ja üleüldise filmi süžee poolest ka... hakatakse paralleele tooma ja kritiseerima jne...
ma oles rohkem kui 90% kindel et kolmas osa on väga hea ja ... nojah neljas on äkki vist tõesti liiga palju ja läheb juba heietamiseks...