Rohelise Tänava huligaanid
Moderator: Meeskond
Green Street Hooligans
Matt (Elijah Wood) visatakse Harvardi eliitülikoolist välja, kui tema asjade hulgast leitakse kokaiini. Parema valiku puudumisel läheb noormees oma õe Shannoni juurde Inglismaale. Seal kohtub ta Pete´ga, kes tutvustab talle Westham United FC jalgpallimeeskonna fänne, "Green Street Elite" gruppi. Sellega avatakse Mattile värav maailma, kus brutaalsuse ja kompromissituse kõrval valitseb ka ennekogematu sõprusside.
Täielikku tutvustust loe siit.
Green Street Hooligans
Matt (Elijah Wood) visatakse Harvardi eliitülikoolist välja, kui tema asjade hulgast leitakse kokaiini. Parema valiku puudumisel läheb noormees oma õe Shannoni juurde Inglismaale. Seal kohtub ta Pete´ga, kes tutvustab talle Westham United FC jalgpallimeeskonna fänne, "Green Street Elite" gruppi. Sellega avatakse Mattile värav maailma, kus brutaalsuse ja kompromissituse kõrval valitseb ka ennekogematu sõprusside.
Täielikku tutvustust loe siit.
Last edited by Cochrane on 25. September 2006, 15:59, edited 1 time in total.
-
trintsu111
- Sõrmuste Isand

Jah, päris tegija film. Omamoodi on see film ka märkimaks jalgpallivägivalda kogu euroopas. Kõrvaltseisjana jääb siiski, eriti kui ei ole eriline jalgpalli fänn, see tõmblemine kaugeks ja arusaamatuks nagu ameeriklastel, kes ei saa aru niiöelda "vuti" paeluvast mängust ning vastupidi eurooplastest, kelle jaoks ongi ameeriklaste jalgpall rohkem käsi- ja sülepalli või mõnda muud nimetust vääriv mäng ning pesapalli populaarsus jääb siinpool lompi alla ka iluuisutamisele.
On kuidas on aga ei ole normaalne, et üks spordimäng suudab tekitada niipalju vägivalda. Viimane põrutav uudis tuli ju Itaaliast kus rahutuste tulemusena hukkus üks politseinik. Õnneks paistavad meie jalgpalli fännid siiski toredad inimesed, kes toetavad oma võistkonda ning ei lähe vastasvõitkonna fänne peksma. Loodame, et nii ka jääb, sest eesti on põhjamaa ning geneetiliselt on siinne rahvas ka vaoshoitum kui mujal.
Film oli kokkuvõtteks siiski kaasahaarav ning esitas vaatajale päris palju küsimusi aga ikkagi oli see veerev mull minu jaoks liiga kauge ja arusaamatu.
On kuidas on aga ei ole normaalne, et üks spordimäng suudab tekitada niipalju vägivalda. Viimane põrutav uudis tuli ju Itaaliast kus rahutuste tulemusena hukkus üks politseinik. Õnneks paistavad meie jalgpalli fännid siiski toredad inimesed, kes toetavad oma võistkonda ning ei lähe vastasvõitkonna fänne peksma. Loodame, et nii ka jääb, sest eesti on põhjamaa ning geneetiliselt on siinne rahvas ka vaoshoitum kui mujal.
Film oli kokkuvõtteks siiski kaasahaarav ning esitas vaatajale päris palju küsimusi aga ikkagi oli see veerev mull minu jaoks liiga kauge ja arusaamatu.
si vis pacem para bellum
-
trintsu111
- Sõrmuste Isand

- Reinuvader Rebane
- Bond, James Bond

vaatasin täna ja mu arvamus ühtib ülaloleva Sepateusega üsnagi täpselt. see oli realistlik, inglisepärane (see tähendab ka pisut masendav ja sünge) film, aga samas. mina ka ei mõista milleks see selline peksmine peksu pärast ikkagi tarvilik on? minu meelest see on lihtsalt idiootsus. aga film oli hästi tehtud, ja avas seda jalgpallifännide maailma, kuigi ei teinud seda mitte kuidagi aktsepteeritavaks. võibolla selles tolle filmi konks peituski. pealtnäha rääkida sõprusest aga tegelikult öelda et hoidke eemale kui teis iganes meest on.
vägivald oli päris piinav kohati. tuli ikka endale korrutada "see on film, see on FILM!". sest see oli lihtsalt nii otsene, ilustamata, realistlik. minu jaoks see nullis kõik positiivsed sõnumid ära mida VÕIBOLLA üritati samuti edasi anda.
aga ma annan ikka 10 punni.
vägivald oli päris piinav kohati. tuli ikka endale korrutada "see on film, see on FILM!". sest see oli lihtsalt nii otsene, ilustamata, realistlik. minu jaoks see nullis kõik positiivsed sõnumid ära mida VÕIBOLLA üritati samuti edasi anda.
aga ma annan ikka 10 punni.
Vaatasin ka eile. Väga hea film oli, kuigi vägivalda oli vist minu jaoks veidi liiga palju, samas see näitas väga tõepäraselt, milline on jalgpallihuligaanide maailm. Elijah Wood näitles hästi, ma polnud teda varem peale "Sõrmuste isanda" kuskil filmides näinudki.
8/10
8/10
Soojust, värve, rõõmu, vabadust
http://www.youtube.com/watch?v=MdRaf_gydzo
augustis see aasta saidki liigakarikas kokku. viimase paarikümne aasta inglismaa suurim märul toimus
augustis see aasta saidki liigakarikas kokku. viimase paarikümne aasta inglismaa suurim märul toimus