Explore the darkest side, the crazyness, dangerous, pitch-black corners of your mind.
The power to forget, and the curse to remember... Drown in those shadows of yours, as you try to understand and find the meanings of life and death, which the last one is much more powerful with the ability to take, never give...
Paint all the pictures of your eternity which you are punished with, because you always fail to break free since the body you borrow every day and use like old slippers, is not yours, it belongs to the madness what controls the grim depths of your conscious and never lets to take away the hate and the lust for blood, and to the death, who pulls beyond the surface and keeps taking what it's craving for...
Luule minu arvates ei ole midagi sellist, mida saad suvalt välja mõelda. See tuleb sinu hingest jne. Ega luuletajad ei korruta endale koguaeg, et davai, ma tahan midagi hirmsat teha.
Priit wrote:Luule minu arvates ei ole midagi sellist, mida saad suvalt välja mõelda. See tuleb sinu hingest jne. Ega luuletajad ei korruta endale koguaeg, et davai, ma tahan midagi hirmsat teha.
Jah, sellega olen küll nõus. Mul lihtsalt tuli selline natuke pahaendeline tunne öösel peale ja siis ma kirjutasin selle mingi paari minutiga valmis.
Mulle enam-vähem meeldivad luuletused,mitte väga proosalised aint. Endale meeldib luuletusi teha,noh õigemini,meeldis väiksena. Suurim asi,mille valmis sain,oli luuleraamat 4.klassis iga kuu kohta aastas. Ma vaatan,et siin on kõik ikka suht andekad.
Vanglaseintele saab tuntuks minu hääle kaja Kui see karjub ja kisendab nõudes õiglust ---------------------------------------------------------------------------------- Laulusõnad "Vampiiri süda"
Saatana puhutud tuul merele viib meie Isanda Pilkases öös on nõiduse tuum surma nimel võiks edasi elada
Paotub su aken kui kutsud sa mind hauakääbaste vahelt siis sisenen Joon ära su elu, verest määndunud hing minu sees ainsaks hetkeks ei tõsine
Taandun siis sinna, kus on minu kodu ja ninna lööb surma hõng Seinu seal ääristab laipade rodu minu omandiks sai sinu hing
Vaikuse loor rebeneb kui minu ohver karjub Maas ta viskleb, vedeleb ei mina heida varju
Lootused võid minetada, et sa iial sured elad, et mind teenida ja ole õnnelik Nüüdsest hetkes saati mineta kõik mured verd pead maitsma sa, nõnda sametist
Surnuaiast saab me pelgupaik kalliks sõbraks hauakamber Väljaspool seda on elu meile vait tema häälel puudub ju tämber
Lõppes sinu elunoot enam see ei helise Hambad on meil teravad meie ohver: verine!
Isanda kambris, mis külluses verest taandume veetma punetavat päeva Puudu veel on liikmeid vereahnest perest öösel uued liikmed aimamatult mööda läevad
Ei kahetse eal midagi, mis teistele toob surma sest ei nemad maitsta saa ei taevast ega turma Iidses kabelis me elutseme, külvates vaid õudu kui sul veab siis täna öösel astud meie tõugu ------------------------------------------------------------------------ "Nõidkütt"
Mina olen see, kes tuli pimedusest sündisin põrgu väravate all Deemonid puresid mu keha nõidusest sündis minu võimevall
Karistuse saab see, kes siseneb minu nõiduslikku laande Iga puu ses metsas ärkab ellu kirst rüvetaja peale leiab kaane
Astusin Nõidküti metsa seda laant täidab tema iidne joig Nüüd ta võim justkui valdab mind minu meel on nõnda loid
Pentagrammid puude tüvedel nende all ta käekiri Iga täht see kurjust kuulutab siin laanes puudub linnusirin
Iidne kivi kõrgub minu ees selle peal on kirjas nimi Siis ma mõistan seda lugedes- see on minu hauakivi ------------------------------------------------------------------------------------ Riimitu vemmalvärss "Metsajuhtumid"
Üksik rändur metsateel sadas ja ka lisaks veel on puu taga psühhopaat Psühhopaadi kirves suur maitsta sai siis seda rändur Rändurit sõi omakorda psühhopaat ------------------------------------------------------------------------------------- Laulusõnad "Fantoom"
Nüüd, kus ma laman mulla all ja suunurgast voolab veri Minu nuga rändab ilma peal südameid seest ikka rebib
Elu ajal olin mõrtsukas pärast surma ikka nii Põrandal voolab verenire sest minu vaim oli siin
Surnuvalge ohvri keha on ta vedelema jätta võin Sest mind-surnut-arreteerida te nagunii ei või
Kõrist purskab uhkelt verd jätkub öine töö Lähenen ma hääletult ei karjatus see kaiku öös
Kuuled selja tagant samme sa kuid jälitajat sa ei näe Mingiks hetkeks rahuned siis raiun otsast su käed
Koidik ei peata mind ma pole vampiir Ei pöördu iial magama mind lihtsalt pole siin
Leping Temaga viis selleni et rahus mõrvan ma 666-mu number nüüd ei mind karistada saa
Vahel jooksen ma koos Temaga vaba kõigist vaimudest Kes süümena mind jälitasid kui surin, võitud Kristusest
Viimane vaadatud film: On Golden Pond 9/10 Viimane ostetud DVD: Blood Diamond 10/10