Borat - Kultuurialased õppetunnid Ameerikast abiks suursugus
Moderator: Meeskond
- NormalDrinker
- Teadmata kadunud

Ma ei tea.. mulle ei istu see kultuuridevahelne mõnitamine, seda antud filmis ilmselgelt juutidega tehti.. Tobe film, muidugi oli naljakaid kohti ka, aga sellised rõvedaid või lolle naljakaid kohti... Ajaviiteks fine, aga ma ei leia sellest midagi hiilgavat.
"What we have here is a dreamer, someone completly out of touch with reality"
Vaatasin ta kinos ära, sest seal on alati kõige parem reaktsioon, kõik naeravad südamest nii, et kõhud kõveras:)
Lõpmatuseni võib vaielda selle üle, millised stseenid olid kindlalt ette kirjutatud ja millised mitte. Kõigele vaatamata on Borat tasemel "mockumentary" ja seda tänu Sacha Baron Cohenile kelle pühendumus on lihtsalt aplausi väärt. Filmi promodes andis ta intervjuusid ainult Boratina. Borat teeb nalja stereotüüpide üle ja seda kõige hirmsamal moel, ta lajatab tõelise sarkasmipommi rodeo showl ja seda otse ameeriklastele näkku - ja neile meeldib see! Sest Borat on siiani USAs teeninud üle 125 miljoni dollari, mis on 18m eelarve juures päris kena saavutus:)
Lõpmatuseni võib vaielda selle üle, millised stseenid olid kindlalt ette kirjutatud ja millised mitte. Kõigele vaatamata on Borat tasemel "mockumentary" ja seda tänu Sacha Baron Cohenile kelle pühendumus on lihtsalt aplausi väärt. Filmi promodes andis ta intervjuusid ainult Boratina. Borat teeb nalja stereotüüpide üle ja seda kõige hirmsamal moel, ta lajatab tõelise sarkasmipommi rodeo showl ja seda otse ameeriklastele näkku - ja neile meeldib see! Sest Borat on siiani USAs teeninud üle 125 miljoni dollari, mis on 18m eelarve juures päris kena saavutus:)
Weirdo wrote:Oeh jah...Igatahes seda võin kindlalt öelda, et teist korda enam ei vaataks.
Kuidagi liiga labane ja rõve tundus. Nii et isegi hakkas kahju vaestest ameeriklastest. Aga see, kuidas Borat ja Azamat alasti ringi jooksid oli küll üks naljakamaid kohti
Minu jaoks oli see koht rohkem öökima ajav ning rõve. Suisa vastik oli vaadata kahte meest maadlemas kusjuures Azamati rasvased lihased täitsid korduvalt kogu kaamera vaatevälja. Öak...
si vis pacem para bellum
Sepateus wrote:Minu jaoks oli see koht rohkem öökima ajav ning rõve. Suisa vastik oli vaadata kahte meest maadlemas kusjuures Azamati rasvased lihased täitsid korduvalt kogu kaamera vaatevälja. Öak...
Täiesti nõustun. Minu meelest oli see konkreetne maadlemise koht filmis kõige rõvedam. Mõtlesin tegelikult seda, kuidas nad seal koosolekul möllasid.
-
Peata Ratsanik
- Ristiisa

"Borat ...." on ilmselt eelmise aasta naljakaim komöödia,
naerda sai väga tihti. Reporter Borat oli S. B. Coheni poolt
väga osavalt lihvitud tegelane: kultuuritavad
, arvamused
ega ka muu tegelaskuju puhul ei kõikunud.
Meeletult paeluvaks muutis veel filmi tõeliste inimeste reaktsioonid,
kes ei teadnud, et Borat on kõigest väljamõeldud tegelane. Minu
huumoritaluvuse tasemele püsisid naljad veel hea maitse piires,
eelkõige tänu Borati tegelaskuju konkreetsele eripäradele:
juutide ja mustlaste mitte sallimine, kirg Pamela vastu jne.
Siin võiks võrdluseks tuua eriti ebaõnnestunud ning mõttetu ko-
möödia nagu seda on "Ahistatud Freddy", mis oli tõeliselt vastik.
"Borat ...." on see-eest korduvalt naermaajav, eriti peategelase
elukommete tõttu
!
Humoorikamad stseenid (mitte konkreetses järjekorras):
Borat ja Azamat juutide pesas.
Borat Pamela autogrammide jagamisel.
Borat pakub tähtsale isikule juustu (kui ta ütles, mis selle juustuga oli ning tolle mehe reaktsiooni märgates naersin ma end ribadeks tõesti).
Hinnang: 8/10!
naerda sai väga tihti. Reporter Borat oli S. B. Coheni poolt
väga osavalt lihvitud tegelane: kultuuritavad
ega ka muu tegelaskuju puhul ei kõikunud.
Meeletult paeluvaks muutis veel filmi tõeliste inimeste reaktsioonid,
kes ei teadnud, et Borat on kõigest väljamõeldud tegelane. Minu
huumoritaluvuse tasemele püsisid naljad veel hea maitse piires,
eelkõige tänu Borati tegelaskuju konkreetsele eripäradele:
juutide ja mustlaste mitte sallimine, kirg Pamela vastu jne.
Siin võiks võrdluseks tuua eriti ebaõnnestunud ning mõttetu ko-
möödia nagu seda on "Ahistatud Freddy", mis oli tõeliselt vastik.
"Borat ...." on see-eest korduvalt naermaajav, eriti peategelase
elukommete tõttu
Humoorikamad stseenid (mitte konkreetses järjekorras):
Borat ja Azamat juutide pesas.
Borat Pamela autogrammide jagamisel.
Borat pakub tähtsale isikule juustu (kui ta ütles, mis selle juustuga oli ning tolle mehe reaktsiooni märgates naersin ma end ribadeks tõesti).
Hinnang: 8/10!