Telefonihelin
Moderator: Meeskond
-
trintsu111
- Sõrmuste Isand

Enamasti on ikka nii, et Jaapani originaalid filmidest on creepymad ja meeldejäävamad, aga selle filmi puhul on Ameerika versioon oma erieffektidega palju eredam. Igal juhul on The Ring juba peaaegu, et õudukae kassika, vähemalt üks enim vaadatud ja kommenteeritud film ja need, kes seda filmi veel vaaanud ei ole, peaksid vaatama, sest põnevust ju jagub küll ;)
"What we have here is a dreamer, someone completly out of touch with reality"
-
krookus100
- Teadmata kadunud

Õudne
Ma vaatasin seda umbes paar aastat tagasi ja mõnikord ikka kummitab. Silme ette jäi just see koht kui Samara tuli telekast välja
Siis ma ei saanud terve öö magada ja kogu aeg oli silme ees. Nüüd ma ei vaata enam üldse õudukaid.
Film ise oli väga hästi tehtud ja põnevust oli ka palju. kuigi lõpp jäi segaseks...
Film ise oli väga hästi tehtud ja põnevust oli ka palju. kuigi lõpp jäi segaseks...
- Will Turner
- Raevunud härg

Re: Ring
Sai siis see lõpuks ära vaadatud. Olen paar aastat tagasi näinud teist osa ja minu mäletamist mööda oli see kõvasti õudsem. Aga see polnud üldse õudne.
Lootsin, et on midagi sellist, mille pärast 7 järgnevat ööd magada ei saa, aga nujah. Samara on siiski äge tegelane.
Kõigun kuue ja seitsme vahel, kuna tegu omamoodi õudusklassikaga, siis võib 7/10 ka panna.
EDIT: Jääb ikka 6/10.
Lootsin, et on midagi sellist, mille pärast 7 järgnevat ööd magada ei saa, aga nujah. Samara on siiski äge tegelane.Kõigun kuue ja seitsme vahel, kuna tegu omamoodi õudusklassikaga, siis võib 7/10 ka panna.
EDIT: Jääb ikka 6/10.